ADVERTISEMENT
News

CTP acuză o manipulare după incendiul de la Matei Balș. Paralela cu Ivermectina trasă de publicist

Autor: Adrian Baciu | 29.01.2021 | 23:55
CTP acuză o manipulare după incendiul de la Matei Balș. Paralela cu Ivermectina trasă de publicist
foto: Captură Digi24

Incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală nu l-a lăsat impasibil pe gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP). Acesta a lansat un atac vehement la adresa celor care manipulează pe urma acestei tragedii și a făcut, în același timp, o paralelă cu subiectul ”Ivermectina”.

ADVERTISEMENT

În opinia lui CTP, manipularea din România și-a atins scopul vineri. Acesta spune că, orice ar auzi în continuare, orice ar spune ancheta acum ca rezultate, unii cetățeni au rămas cu ideea că ”ăștia nu bagă căldură în spitale și de-aia au ars oamenii acolo”.

Publicistul consideră că acest curent manipulator vrea să arunce toată vina de la Matei Balș în cârca Guvernului, a Primăriei și a celor de la ISU.

ADVERTISEMENT

CTP, reacție dură după tragedia de la Matei Balș

Cristian Tudor Popescu a semnalat, vineri, după incendiul de la Matei Balș, că manipularea și-a atins scopul, iar o bună parte din cetățeni cad în această capcană.

”Imaginea acestei manipulări, că diverși înalți responsabili de prin Primărie, Guvern, ISU și așa mai departe stau cu bricheta și dau foc la un rug pe care ard cei cinci care au murit – asta a fost ținta și ea rămâne, indiferent de ce se întâmplă în continuare, pentru că a fost vehiculată suficient, aproape 12 ore, ca să rămână în mintea unor cetățeni”, a explicat CTP la Digi24.

ADVERTISEMENT

CTP a și explicat care sunt oamenii care se duc după fenta manipulatorilor și îi arată cu degetul pe ”cei care refuzau vaccinul (…) și s-au năpustit apoi să ia toată Ivermectina din farmacii”.

”Ce fel de cetățeni? Cetățenii care nu se obosesc să raționeze. E greu, să raționezi. Printre aceștia, de pildă, cred că se numără cei care refuzau vaccinul de plano, refuzau să se vaccineze din start și s-au năpustit apoi să ia toată Ivermectina din farmacii și să ia pastilele astea împotriva râiei, din câte am înțeles, atât la om, cât și la animale.

ADVERTISEMENT

Acești oameni cu siguranță vor rămâne cu această manipulare în cap, pentru că sunt oameni care refuză să raționeze”, a mai semnalat CTP.

CTP consideră Ivermectina un ”Incendiu mediatic”

În spațiul public din România a explodat în ultimele zile o dezbatere pe tema Ivermectinei. S-au creat două tabere: una care susține că medicamentul este util contra Covid, respectiv cea adversă care susține contrariul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește, CTP spune că ”Ivermectina este un alt incendiu mediatic care arată cum funcționează mecanismele de manipulare. Alba și neagra sunt totuna în mintea acestor oameni care refuză să raționeze”, mai spune Cristian Tudor Popescu la postul de știri citat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!