News

CTP, acuze dure la adresa lui Vladimir Putin! „Aș băga mâna în foc că se vor crea lagăre de concentrare”

Jurnalistul Cristian Tudor Popoescu a lansat mai multe acuze dure la adresa lui Vladimir Putin! Ziaristul l-a comparat pe președintele rus cu Adolf Hitler
05.03.2022 | 17:21
CTP acuze dure la adresa lui Vladimir Putin As baga mana in foc ca se vor crea lagare de concentrare
CTP: „Războiul cu Rusia al occidentului va dura decenii. Orban e un Putin, își bate joc de UE din cauza Trianon. Macron a zbârcit-o!”
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu nu a ezitat o clipă și l-a atacat în termeni duri pe Vladimir Putin. Jurnalistul consideră că președintele rus toacă Ucraina mărunt cu rachete şi cu bombe pentru că nu a reuşit să o cucerească rapid.

De ce îl acuză CTP pe Vladimir Putin!

CTP crede că planul Kremlinului este unul cât se poate de clar și anume deznaționalizarea Ucrainei prin mijloacele lui Hitler.

ADVERTISEMENT

„Ce părere are Vladimir Putin de fuga din Ucraina a 1,2 milioane de cetăţeni până acum? Răspunsul este următorul: are o părere foarte bună.

Cu cât pleacă mai mulți cetățeni, cu atât Putin este mai bucuros. Lumea îl numește acum Putler. Hai să vedem ce făcea Hitler. Ce făcea Hitler este ce va face și Putin”, a spus gazetarul la Digi 24.

ADVERTISEMENT

„Dacă Putin a avut vreodată această idee, că ucrainenii îl vor întâmpina cu flori, și a renunțat la ea, ideea lui acum este deznaţionalizarea Ucrainei, pe lângă demilitarizare şi denazificare, prin mijloacele lui Hitler.

Cei care se vor opune vor fi arestaţi, împuşcaţi, deportaţi. Aş băga mâna în foc că se vor crea lagăre de concentrare pentru naţionaliştii nazişti.

ADVERTISEMENT

Cine e nazist? Cine decid rușii. Cine mai îndrăzneşte să vorbească ucraineană şi nu rusă e nazist și va fi trimis în lagăr sau împușcat”, a mai zis  Cristian Tudor Popescu

De asemenea, jurnalistul a ținut să explice că războiul, așa cum l-a conceput Putin când s-a dus în Ucraina, s-a încheiat, pentru că nu a reușit să cucerească Ucraina într-un număr mic de zile.

ADVERTISEMENT

„Ce face el acum e să rămână acolo și după metoda de a sufoca Ucraina din toate părţile, acum o toacă mărunt cu rachete, cu bombe”, a mai punctat CTP

„Acum se trece la războiul împotriva întregului popor ucrainean. Era o sintagmă din vremea comunismului: Războiul întregului popor. Acum este „Războiul împotriva întregului popor. Ucrainenii, nu doar Zelenski, vor fi evreii armatei lui Hitler de acum”, e de părere Cristian Tudor Popescu

ADVERTISEMENT