News

CTP, afirmații dure despre Florin Cîțu. Condiițiile în care fostul premier își va da demisia din fruntea PNL

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) precizează condiițiile în care fostul premier al României va pleca de la șefia Partidului Național Liberal.
02.04.2022 | 10:01
CTP afirmatii dure despre Florin Citu Condiitiile in care fostul premier isi va da demisia din fruntea PNL
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că Florin Cîţu îşi va da demisia din fruntea PNL dacă i se garantează în continuare şefia Senatului. Afirmațiile au fost făcute în în emisiunea „Cap limpede”, de la Digi 24.

CTP, despre Florin Cîţu: „Tejghetăreşte la tarabă cu colegii care vor să-l dea jos. Cred că îşi dă demisia, dacă e lăsat şef la Senat“

„În câteva luni, Cîţu a reuşit să piardă tot. Nu mai e nici premier, ar putea pierde şi partidul, şi preşedinţia Senatului. L-a mâncat propriul caracter!

ADVERTISEMENT

Acum, el tejghetăreşte la tarabă cu colegii care vor să-l dea jos. Cred că îşi dă demisia, dacă e lăsat şef la Senat! Pe Cîţu nu-l preocupă Rusia, România sau altceva”, a precizat CTP, în emisiunea „Cap limpede”, de la Digi 24, conform libertatea.ro

Peste jumătate din preşedinţii de organizaţii judeţene PNL, prim-vicepreşedinţii şi mai mulţi vicepreşedinţi liberali au decis să îi ceară lui Florin Cîţu să plece din fruntea partidului, chiar înainte ca acesta să se întoarcă din SUA, unde acesta a efectuat o vizită oficială.

ADVERTISEMENT

Fostul premier a anunțat că a convocat o şedinţă de Birou Executiv al liberalilor pentru ziua de sâmbătă, la ora 12:00, în care va anunţa dacă îşi dă sau nu demisia din funcţie.

Vicepreşedinţii PNL şi o serie de lideri locali i-au cerut demisia lui Florin Cîțu, joi seară.

CTP: „Problema mare e PNL. Și-a dat cu levierul în genunchi, în cap şi în gură, fără să-l atace nimeni”

Jurnalistul crede că PNL ar putea cădea rău în sondaje dacă Florin Cîțu va fi demis.

„Problema mare e PNL. Şi-a dat cu levierul în genunchi, în cap şi în gură, fără să-l atace nimeni. Ei între ei au reuşit asta! Dacă Florin Cîţu e mazilit, partidul se duce la 10% în sondaje. Acum au 16%”, a afirmat Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Cap limpede”, de la Digi 24.

ADVERTISEMENT