Simona Halep

CTP, analiză după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams: “A jucat zgârcit!” Exclusiv

16.02.2021 | 12:13
CTP analiza dupa ce Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams A jucat zgarcit Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a analizat înfrângerea categorică a Simonei Halep în fața Serenei Williams și a caracterizat jocul campioanei noastre ca fiind „zgârcit”.

CTP prefața în exclusivitate pentru site-ul nostru meciul dintre Simona Halep și Serena Williams pe care a numit-o cea mai mare jucătoare din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după terminarea partidei, Cristian Tudor Popescu a comentat în exclusivitate pentru FANATIK partida dintre Simona Halep și Serena Williams, iar gazetarul a marcat principalele elemente care i-au lipsit campioanei noastre pentru a o învinge pentru a patra oară pe americancă.

CTP, analiză după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams: „Simona a fost zgârcită azi și preocupată să nu greșească!”

„Eh, să nu fim dramatici și triști! Nu e cazul. Asta este. Ce vă spuneam înainte de meci. Au fost două puncte cheie: serviciul și inițiativa. Serviciul nu i-a mai mers Simonei ca până acum. I-a oferit de prea multe ori Serenei un serviciu doi slab și scurt, ceea ce este sinucigaș în fața jucătoarei cu cel mai bun retur din lume! Să fim serioși: nu poți să emiți pretenții cu un asemenea procentaj de serviciu! 

ADVERTISEMENT

Și doi: nu a încercat mai mult, să lovească decisiv înaintea Serenei Williams! Nu trebuie să o lase să ajungă la lovitura decisivă, pentru că știe foarte bine că șansele sunt mici când Serena apucă să se așeze și să își asume lovitura tare, la linie, decisivă, care de cele mai multe ori este și punct. Chiar dacă Serena a făcut și multe greșeli neforțate, nu a fost imbatabilă astăzi.

A învins-o pentru că Simona a jucat… hai să spun și asta: nu știu de ce, a jucat cu frică, chiar dacă nu avea de ce să fie complexată. Nu înțeleg de ce a jucat zgârcit! A fost zgârcită astăzi și preocupată să nu greșească, să trimiă mingea în teren, ceea ce s-a și văzut”, a declarat Cristian Tudor Popescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

CTP: „Serena Williams nu a fost astăzi imbatabilă, deși parcă a întinerit cu trei ani!”

„Despre Serena Williams ce ar mai fi de spus? A întinerit cu câțiva ani! În momentul de față joacă mai bine decât în urmă cu trei ani. Are o deplasare remarcabilă în teren, dar astăzi nu a fost imbatabilă! Au existat oportunități de atac pentru Simona, pe care ea nu le-a utilizat! De ce? Asta nu știu să vă spun. Repet, a jucat zgârcit, pentru a ține mingea în teren. Era limpede chiar de la început că nu va ajunge nicăieri cu un astfel de joc în fața Serenei.

Aproape că nu m-ar fi deranjat să piardă cu 6-2, 6-0, dar să o văd că încearcă mai mult! Lovituri mai riscate. Aproape că e un semn rău că a făcut atâtea greșeli neforțate! În schimb Serena are peste 30, dar are mult mai multe lovituri câștigătoare! Iar statistica din primul set spune totul.

ADVERTISEMENT

Simona a jucat într-o defensivă excesivă, iar când a intrat în teren și a lovit mai devreme din urcare, riscând mingea a dezechilibrat-o pe Serena Williams”, a spus dezamăgit Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT