News

CTP, atac dur la adresa protestatarilor! „Nu știu nimic! Nu știu ce este dictatura, foamea sau libertatea!”

30.03.2021 | 10:50
CTP atac dur la adresa protestatarilor Nu stiu nimic Nu stiu ce este dictatura foamea sau libertatea
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a ezitat o clipă și a lansat un atac dur la adresa protestatarilor! Acesta consideră că persoanele care au ieșit în stradă și militează anti-restricții fac parte din ”generația în neștire”.

Despre această generație, CTP spune că nu a prins ororile comunismului, dar vorbește despre o dictatură. Jurnalistul a ținut să arate că majoritatea celor nemulțumiți sunt tineri care nu știu să facă nimic, nu cunosc suferința sau foamea, dar scandează despre ele.

ADVERTISEMENT

”M-am uitat cu atenție la cum arată acești manifestanți însetați de „Libertate!”. Ce m-a înfiorat e că majoritatea lor covârșitoare sunt tineri, stimați cititori.

CTP, atac la adresa protestatarilor!

Cei mai mulți, în jurul vârstei de 20 de ani. Viguroși, tunși viking, plesnind de energie, filmând și filmându-se întruna cu smartfoane. Sunt cu toții crescuți după 1989.

ADVERTISEMENT

Ei nu știu ce e aceea o dictatură. Nu știu ce e aceea libertate. Nu știu ce înseamnă un virus, o boală ucigătoare, spitalul.

Nu știu cum e suferința, nu știu cum arată moartea, pentru ei bătrânii nu sunt doar morți, nici nu există.

ADVERTISEMENT

Nu știu să facă parte din altceva decât din găști de cartier și galerii de fotbal. Nu știu ce e foamea despre care fac strigare.

Nu știu să vorbească, nu știu să gândească, nu știu decât să hăulească, la comandă, fără să înțeleagă prea mult ce.

ADVERTISEMENT

Sunt generația care trăiește În Neștire.

Sunt produsul educației, mai exact al ignoranței primite acasă și la școală. Am văzut acum în stradă doar câteva mii. Din păcate, păcatele părinților, sunt mult mai mulți.

Sunt copiii României din ultimele 3 decenii, pe care n-au făcut-o ei, ci părinții lor.

Nu vreau să mă gândesc, gândiți-vă dumneavoastră, cum va arăta România următorului deceniu, 3 e deja prea mult. România generației În Neștire”, scrie jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în Republica

ADVERTISEMENT