News

CTP, atac veninos la adresa Dianei Șoșoacă. ”Ce-o să mai facă acum senatoarea Cascada Urlătoarea”

14.05.2021 | 22:09
CTP, atac veninos la adresa Dianei Șoșoacă. ”Ce-o să mai facă acum senatoarea Cascada Urlătoarea”
CTP, atac veninos la adresa Dianei Șoșoacă după renunțarea la mască în spații publice. ”Ce-o să mai facă senatoarea Cascada Urlătoarea”. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

CTP trimite săgeți în direcția senatoarei Diana Șoșoacă. Mesajul jurnalistului vine în contextul renunțării la mască în spații publice.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu crede că se există speranțe că se va sfârși pandemia dacă autoritățile consideră întemeiată introducerea unor măsuri de relaxare.

ADVERTISEMENT

CTP a spus ironic la Digi24 că ar trebui să se pună la cale un program național de psihoterapie pentru toți cei care au pledat împotriva măștii și au răspândit teorii ale conspirației.

CTP o atacă dur pe Diana Șoșoacă: ”Biata de ea?”

Jurnalistul consideră că se vede ”luminița de la capătul tunelului” și că există speranța ca vara aceasta va fi mai normală decât cea a anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Când spui relaxare, se gândesc oamenii la mare, la soare, aia înseamnă relaxare, normalitate înseamnă ceva cenușiu, relaxare e mai mobilizator. Dacă se consideră în acest moment de către factorii responsabili că această măsură poate fi luată e foarte bine.

Aceste măsuri înseamnă o creștere a luminiței de la capătul tunelului, adică ne aflăm pe o pantă descendentă a pandemiei, avem speranță în acest moment că vom petrece o vară mai relaxată sau mai normală decât cea a anului trecut”, a spus Cristian Tudor Popescu în platoul Digi24.

Cristian Tudor Popescu: Toți antimască, toți conspiraționiștii covidului cred că vor cădea într-un soi de depresie

”Gândul meu se îndreaptă în aceste momente către cine? Eu nu sunt creștin, dar probabil sentimentul este creștinesc. Către toți antivacșii, către toți antimască, toți conspiraționiștii covidului, care un an și ceva au avut un sens în viață.

ADVERTISEMENT

Oamenii ăștia au fost și ei cineva vreme de un an și ceva. S-au simțit importanți. Au fost mai deștepți decât noi, ăștia, botnițarii, ăștia care s-au înțepat, ei au fost dăștepți, dom’le – nu mă prostiți voi pe mine! Și acum?

Acum cred că vor cădea într-un soi de depresie, cum s-a întâmplat cu indivizii ăia, QAnon, din America, organizația de conspiraționiști frizând demența, în clipa în care Trump nu a reușit să întoarcă rezultatul alegerilor, în care nu a venit cu armata să-i aresteze pe congresmeni. Nu.

Și atunci, întrebau pe net: Și noi ce facem acum? What we gonna do now? Acu’ ce facem? Nu mai avem niciun scop în viață”, a comentat Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu: ”Ce-o să mai facă de pildă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea?”

„Ei, cam asta se va întâmpla acum cu toți cei pe care i-ați văzut și i-ați auzit în anul acesta, purtătorii de goarne. Ce-o să mai facă de pildă senatoarea Cascada Urlătoarea, biata de ea?

Ce mai spune, ce mai face, ce clădire mai asediază acum din Capitală?”, a adăugat jurnalistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri