ADVERTISEMENT
News

CTP, critici dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „Nu este nebun, este un prădător media”

Autor: Cerasela Stafie | 04.01.2021 | 21:25
CTP, critici dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „Nu este nebun, este un prădător media”
CTP, critici dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „Nu este nebun, este un prădător media” Colaj: Fanatik

Cristian Tudor Popescu a criticat dur activitatea din mediul online a lui Alexandru Cumpănașu. Gazetarul a menționat că fostul candidat la alegerile prezidențiale „nu este nebun, este un prădător media”.

ADVERTISEMENT

Unchiul Alexandrei Măceşanu a intrat în vizorul presei, dar și al autorităților după ce a demarat o adevărată campanie de instigare la ură față de sistemul de învățământ și de unii profesori. În plus, părinții s-au declarat și ei îngrijorați cu privire la mesajele agresive la care sunt expuși tinerii.

Contul de TikTok „proful online” are în jur de 500.000 de urmăritori, majoritatea fiind elevi. Minorii sunt sfătuiți cum să se comporte în timpul orelor online, sunt comentate deciziile sau modul de predare al unor profesori.

ADVERTISEMENT

CTP, critici dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „Nu este nebun, este un prădător media”

Atenția pe care a acaparat-o activitatea de pe TikTok a lui Cumpănașu a dus la apariția unei serii de declarații cu privire la interesul pe care fostul candidat la alegerile prezidențiale l-ar avea. Printre cei care au vorbit despre inițiativa acestuia este și gazetarul Cristian Tudor Popescu.

„Mai întâi, omul acesta nu este nebun. Știe destul de clar ce face, este un prădător media. A supt cât a putut din omorârea celor două fete de la Caracal și când s-a terminat acolo zăcământul, pentru ca așa se întâmplă în media, cazul s-a fumat cum se spune, a trecut să își înfigă trompa în alți adolescenți.

ADVERTISEMENT

Ce face este să exploateze cu cinism slăbiciunile reale ale sistemului de învățământ din România. Există destui profesori care nu au nicio legătură umană cu elevii, care sunt plictisiți, care își disprețuiesc elevii și îi lasă pe aceștia într-o stare de dezorientare, de lipsă de repere.

Am văzut unele dintre discuțiile individului în cauza cu elevi și, din păcate, trebuie să spun că acele eleve sunt deja pierdute pentru educație. Nu le mai pervertește Cumpanasu, sunt deja într-o stare deplorabilă. Cum au ajuns aici, nu știm cât este vina părinților, cât este vina școlii.

ADVERTISEMENT

Mai sunt și elevi care fac bășcălie de acest personaj, fac mișto de el. Mai este o categorie: elevii dezorientați, lipsiți de repere, care nu au legături psiho-afective cu profesorii sau cu părinții. Acești elevi sunt o pradă pentru individul în cauză.

Am văzut sugestii din partea unor politicieni de a se interzice TikTok, nu sunt de acord cu așa ceva. Nu se poate interzice accesul la media a elevilor, în societatea contemporană. Alexandru Cumpanasu incită la abandon școlar, asta este o infracțiune. Prin urmare, anchetatorii au început verificări. E foarte bine, asta trebuie făcut”, a explicat CTP la Digi 24, potrivit ziare.com.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!