News

CTP, declaraţie uluitoare: “Liviu Dragnea pregăteşte o intervenţie cel puţin la fel de violentă ca aceea din 10 august”

15.05.2019 | 16:15
CTP declaratie uluitoare Liviu Dragnea pregateste o interventie cel putin la fel de violenta ca aceea din 10 august

Cunoscutul gazetar Cristian Tudor Popescu a făcut o declarație șocantă, mai ales dacă se va concretiza! Ziaristul a spus că președintele Liviu Dragnea pregătește o intervenție în forță împotriva protestatarilor anti-PSD, de aceea tot folosește în discursurile sale cuvinte precum bătăuși, jointuri, omor, droguri, fasciști. De altfel, Liviu Dragnea chiar a spus că nu știe cât se mai pot abține social-democrații să nu răspundă violențelor!

CTP spune ca Liviu Dragnea pregătește terenul pentru intervenția în forță împotriva protestatarilor anti-PSD

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Jurnalul de Seară despre această ameninţare cu anchete la adresa manifestanţilor anti-PSD. În opinia sa, Liviu Dragnea îşi construieşte o justificare pentru o eventuală intervenţie în forţă, ca la 10 august.

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă, poate aceea de a-şi fi, probabil, fracturat vreun deget lovind cu palmele şi pumnii în metalul acelui autobuz.

CTP spune ca Liviu Dragnea pregateste interventia in forta
CTP spune ca Liviu Dragnea pregateste interventia in forta impotriva protestatarilor anti-PSD

Protestatarii anti-PSD nu au comis nicio violență

În rest, nu au comis nicio violenţă, dar o astfel de atmosferă cum construieşte Dragnea poate să justifice o intervenţie in forţă, cel puţin la fel de violentă ca aceea din 10 august. Carmen Dan şi-a început mandatul făcând o listă cu nişte persoane luate de ea de pe Facebook, în timpul manifestaţiilor contra OUG 13.

Nişte oameni care postau pe Facebook şi despre care a decretat dânsa că sunt conducătorii şi instigatorii manifestaţiei. Acum, spune Carmen Dan că nu doreşte să avem victime ale agresiunior şi să se deschidă dosare penale.

Păi, avem victime ale agresiunilor din 10 august anul trecut, nenumărate victime ale agresiunilor forţelor de ordine sub conducerea doamnei Carmen Dan şi avem şi un dosar penal sau mai multe în legătură cu acele violenţe şi la nouă luni după asta nu ştim încă nimic. Asta, apropos de dosare care nu se finalizează, despre care vorbeşte Liviu Dragnea, dosare cu asasinii de la Athenee Palace multiplicaţi”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Potrivit gazetarului, PSD este îngrijorat în legătură cu rezultatul alegerilor europarlamentare şi cu cel al prezenţei la referendum.

„De aceea, Liviu Dragnea ţine discursurile cu cămăşi despre care nu ştie dacă sunt negre sau brune şi Carmen Dan spune că e pregătită să bage jandarmii în forţă. De aceea, cred că prezenţa voluntarilor observatori în toate secţiile de alegeri în ţară e extrem de importantă în aceste condiţii. Exemplul lui Mihai Şora care a anunţat că va face voluntariat ca observator la vârsta domniei sale cred că poate mobiliza oamenii în acest sens”, a conchis Cristian Tudor Popescu.