News

CTP, despre Diana Șoșoacă: “O lupă patrioată în blană de oaie care face o adâncă plecăciune Rusiei”

09.04.2021 | 20:57
CTP, despre Diana Șoșoacă:
CTP, atac veninos la adresa Dianei Șoșoacă după renunțarea la mască în spații publice. ”Ce-o să mai facă senatoarea Cascada Urlătoarea”. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a discutat vineri, în timpul emisiunii de la Digi24 în care este invitat permanent, “Cap Limpede”, despre o declarație a senatoarei Diana Șoșoacă, spunând că: “această lupă patrioată în blană de oaie face o adâncă plecăciune Rusiei”.

CTP nu este în primul moment în care îi găsește o anumită poreclă senatoarei Șoșoacă, numind-o în trecut “senatoarea Cascada Urlătoarea”.

ADVERTISEMENT

Gazetarul consideră că ascensiunea AUR și a Dianei Șoșoacă se datorează greșelilor politice făcute de către PNL și USR.

CTP, despre Șoșoacă: “O lupă patrioată în blană de oaie care se apleacă adânc în fața Rusiei”

“Doamna este lupa în blană de oaie cu sânge tricolor. Lupa înseamnă mai multe, fiecare dintre ascultători poate să își aleagă semnificația acestui cuvânt fie în limba română, fie în limba latină. Șoșoacă este patrioata absolută, românca totală.

ADVERTISEMENT

Un grup de cetățeni s-a dus pe 1 aprilie La Ambasada Rusiei pentru a rememora ziua de 1 aprilie 1941, una dintre cele mai sinistre zile din istoria românilor.

Atunci, niște mii de oameni din Bucovina de Nord, după ocarea Basarabiei și Bucovinei de Nord în urma Pactului Ribbentrop-Molotov, au vrut să plece și să se refugieze din fața NKVD-ului, a torționarilor sovietici.

Au ajuns în zona Fântâna Albă, chiar NKVD-ul a răspândit zvonuri că vor fi lăsați să intre în România. Au juns oamenii acolo, apoi, sovieticii ascunși în pădure au deschis foc de voie. Nu se știe exact numărul celor uciși, se estimează o cifră până la 3000.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat pe 1 aprilie 1941, abia relativ recent Ucraina a dat voie să se facă slujbă religioasă pe locul de la Fântana Alba. Acei cetățeni s-au dus la ambasada pentru a aminti Uniunii Sovietice acest lucru, care tot Uniunea Sovietică este și acum.

Această lupă în blană de oaie și-a cerut iertare Rusiei, ‘vreau să îmi cer iertare ca senator pentru jignirile aduse’.

Care jignire? Deci această lupă care a insultat cred că pe toată lumea, tot ce i-a venit în față, jignește încontinuu, urlă, spune despre Uniunea Europeană că dacă nu respectă România, să se ducă dracului, iată cum vorbește.

ADVERTISEMENT

Iată cum vorbește despre UE, despre românii care se întâmplă să nu fie de aceeași părere cu ea, dar, în schimb, adâncă plecăciune Rusiei. E singurul parlamentar care face lucrul acesta.

Motivul este cât se poate de limpede și până acum îmi era destul de clar acest lucru, dar nu sunt adeptul conspirațiilor. Nu am vrut să zic nimic, era evidentă orientarea dumneaei când recomanda cu căldură vaccinul rusesc”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri