News

CTP, despre incidentul de securitate de la Capitoliu: “Un atentat terorist al unui ins frate cu protestatarii violenți din România”

02.04.2021 | 21:02
CTP despre incidentul de securitate de la Capitoliu Un atentat terorist al unui ins frate cu protestatarii violenti din Romania
ADVERTISEMENT

CTP, invitatul permanent al emisiunii “Cap Limpede”, de la Digi24, a comentat incidentul de securitate de vineri de la Capitoliu, declarând că: “este un atentat terorist, iar autorul este frate bun cu protestatarii violenți din România care au ajuns în prim-plan în ultimele zile”.

Vineri a avut loc un incident major de securitate în SUA, un bărbat intrând cu mașina în una dintre barierele de la Capitoliu, lovind și doi polițiști în încercarea de a forța trecerea.

ADVERTISEMENT

Gazetarul a fost în urmă cu câteva zile extrem de dur la adresa protestatarilor, declarând că aceștia nu știu ce înseamnă dictatura împotriva căreia spun că protestează.

Cristian Tudor Popescu, despre incidentul de securitate din SUA: “Un atentat terorist, înfrățit cu violențele protestatarilor din România”

“Este un atentat terorist în SUA, indiferent dacă acel om are probleme psihice sau nu, intenționalitatea este clară. Acolo ai o porțiune mari cu semne de ‘stop’, este clar că nu a pierdut controlul volanului, ci s-a dus unde avea el treabă șî ce o fi fost în capul lui.

ADVERTISEMENT

Gestul acesta continuă logica celor care au vandalizat Capitoliul în urmă cu câteva luni, cu mai multe incidente la nivel mondial, e vorba de un comportament care se răspândește peste tot.

Cei care au protestat violent în România sunt frați buni cu cel care a forțat intrarea cu mașina în Capitoliu, cu cel care s-a dus să înjunghie un polițist și a filmat pe Facebook, cu cei care au lovit un polițist la Ploiești.

ADVERTISEMENT

Aceșți oameni au nevoie de un pretext, oricare ar fi el, acum e asta cu pandemia, sunt gata să susțină roțile stânga-față ale tuturor mașinilor asuprite în paralel cu celelalte roți, ei au doar nevoie de un motiv să iasă în stradă”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP, atac la adresa protestatarilor!

”M-am uitat cu atenție la cum arată acești manifestanți însetați de „Libertate!”. Ce m-a înfiorat e că majoritatea lor covârșitoare sunt tineri, stimați cititori.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți, în jurul vârstei de 20 de ani. Viguroși, tunși viking, plesnind de energie, filmând și filmându-se întruna cu smartfoane. Sunt cu toții crescuți după 1989.

Ei nu știu ce e aceea o dictatură. Nu știu ce e aceea libertate. Nu știu ce înseamnă un virus, o boală ucigătoare, spitalul.

Nu știu cum e suferința, nu știu cum arată moartea, pentru ei bătrânii nu sunt doar morți, nici nu există”, a declarat CTP în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT