News

CTP, despre “înțelegerea pe sub Sfânta Masă”: “Are un moment de pauză mentală domnul ministru de Interne”

15.04.2020 | 13:12
CTP despre intelegerea pe sub Sfanta Masa Are un moment de pauza mentala domnul ministru de Interne
ADVERTISEMENT

CTP are o poziție extrem de critică față de “înțelegerea pe sub Sfânta Masă” dintre MAI și Biserica Ortodoxă Română în preajma Sărbătorilor de Paște. Jurnalistul îl desființează pe șeful de la Interne, Marcel Vela, pe care îl acuză de interese politice.

CTP, despre “înțelegerea pe sub Sfânta Masă”: “Are un moment de pauză mentală domnul ministru de Interne”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat critici virulente la adresa Ministrului de Interne Marcel Vela, cel care a semnat un protocol cu Biserica Ortodoxă prin angajați din MAI se transformau în trimiși ai bisericii în zilele de Paște.

ADVERTISEMENT

În opinia lui CTP, mișcarea lui Vela este una extrem de gravă și vine pe fondul intereselor politice pe care membrul PNL le are.

”Această situație poate avea consecințe grave pentru că creează confuzie în mintea oamenilor. Se transmite confuzie. Ce să mai creadă oamenii? Să de ducă, să nu se ducă- la Biserică? Aici intervine criteriul de credibilitate în oamenii care ne conduc

ADVERTISEMENT

E de presupus că va conta mai mult ceea ce a spus președintele Iohannis. În ceea ce-i privește pe ceilalți, aceștia sunt preocupați de alegeri. Domnii Orban și Vela vor să pară amicii poporului, amicii credincioșilor, pe dedesubtul ordonanțelor militare pe care ei le-au prezentat ca niște arhangheli.”

CTP, cuvinte dure la adresa ministrului Vela

Omul de presă nu-l menajează deloc pe șeful de la MAI și critică cu cuvinte dure ieșirile sale publice din ultimele ore.

ADVERTISEMENT

”Domnul Vela a venit cu niște ziceri, cu niște supoziții, cum că PSD-ul are de gând să facă unele revolte, să ducă la bisericii, fără niciun fel de dovezi. Este bezna absolută a minții ceea ce spune domnul Vela cu 10 august.

Niște oameni au fost gazați. Ce ne spune Vela acum? PSD vrea să aducă oamenii la biserici și oamenii mei să îi gazeze. Are un moment de pauză mentală domnul ministru de interne

ADVERTISEMENT

Un asemenea protocol.. ce protocol? Guvernul lucrează prin Ordonanțe nu prin protocoale de acest fel făcute de un ministru. Acest protocol trebuia să aibă avizul ministerului sănătății.

Este foarte grav cea făcut Vela. E o înțelegere pe sub Sfânta Masă, între BOR, pe care eu am lăudat-o că a promovat izolarea și măsurile, dar nu a rezistat ocazia unui capital politic, gând la gând cu domnii Orban, Vela, și alții din PNL”, a spus CTP la Digi 24.

ADVERTISEMENT