Life

CTP, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cum explică gazetarul interesul crescut pentru moartea artistului

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre faptul că moartea regretatului Petrică Mîțu Stoian a fost "știrea" săptămânii. Acesta a explicat de ce sunt urmărite asemenea evenimente tragice.
15.11.2021 | 15:51
CTP despre moartea lui Petrica Mitu Stoian Cum explica gazetarul interesul crescut pentru moartea artistului
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre moartea cunoscutului interpret de muzică populară în cadrul unei emisiuni Tv.

Cunoscutul gazetar a explicat de ce această tragedie a fost știrea săptămânii trecute.

Petrică Mîțu Stoian a decedat pe data de 6 noiembrie, la Spitalul din Reșița. Medicii nu au putut să-l salveze, după ce îndrăgitul cântăreț  a ajuns în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

CTP, despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cum explică gazetarul interesul crescut pentru moartea artistului

Petrică Mîțu Stoian a murit la începutul lunii noiembrie. Îndrăgitul artista a ajuns în stare gravă la spitalul din Reșița, după ce făcuse un tratament controversat post-covid.

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară fusese vaccinat cu ambele doze. Acesta a fost infectat cu Covid, dar se pare că nu a știut. A aflat după ce se vindecase.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a explicat în cadrul unei emisiuni Tv, de ce moartea artistului a reprezentat știrea cea mai importantă a săptămânii trecute. Aproape nimeni nu a mai fost interesat de premierul Florin Cîțu sau alte subiecte.

Cunoscutul jurnalist spune că oamenii urmăresc asemenea tragedii pentru că undeva în subconștient au un sentiment de bucurie.

ADVERTISEMENT

“Așa se face că știrea săptămânii nu este domnul Cîțu, ci este domnul Mîțu. Domnul Mîțu care a murit. A murit în spital, fapt trist, se investighează cazul, o să vedem dacă este vorba de malpraxis acolo, dacă este vorba de o măsură medicală neprofesionistă.

Deși domnul Cîțu este mort politic în momentul de față. Lumea este interesată, pentru că, de fapt, mai mult sau mai puțin subconștient, oamenii au un sentiment de ușurare cumva, un sentiment nemărturisit, subconștient, acolo zace, în adâncul ghețarului freudian, jos, un sentiment de ‘i se poate întâmpla și unui ins de felul acesta’.

ADVERTISEMENT

Oamenii aceștia cu vizibilitate mare de obicei au și bani mai mulți, au o situație materială mai bună decât simplul cetățean și atunci există o bucurie, acolo, ascunsă undeva înlăuntrul omului, că iată, și ăstuia i se poate întâmpla.

Nu e ferit de moarte, și cumva asta îl mai ogoiește pentru viața lui care e departe de a fi atât de strălucitoare și de plină ca a unei vedete”, a declarat Cristian Tudor Popescu în cadrul emisiunii Cap limpede de la Digi24.

ADVERTISEMENT