Cristian Tudor Popescu, dezamăgit de prestația lui Buzărnescu! „N-aș fi putut în viața mea să spun că am jucat bine după ce am pierdut ambele jocuri”

Alexandru Năstase   
in Tenis
11/02/2019, 12:02
Cristian Tudor Popescu, dezamăgit de prestația lui Buzărnescu! „N-aș fi putut în viața mea să spun că am jucat bine după ce am pierdut ambele jocuri” GALERIE FOTO
Jocul Mihaelei Nuzărnescu nu l-a impresionat pe Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a arătat dezamăgit de prestația Mihaelei Buzărnescu în partida de FED Cup, Cehia – România. A 29-a jucătoare a lumii a pierdut ambele meciuri disputate la Ostrava. Mai mult de atât, Buzărnescu a precizat că este mulțumită de jocul ei, fapt care l-a iritat pe ziarist.

„Să nu se supere Florin Segărceanu pe mine. Era vizibil, fusese vizibil din meciul cu Pliskova că talentata Mihaela Buzărnescu nu are antrenamentul fizic. Nu e vorba de formă, e vorba că a stat luni de zile pe tușă și nu mai știe să gestioneze atmosfera. La FED Cup e altceva, nu e ca un meci de turneu. Ea a declarat după meci, destul de decepționant, că ea consideră că a jucat bine. Poți să consideri așa ceva când joci individual. Simona putea să zică că a jucat bine la Melbourne. Și chiar așa și este, a fost un turneu bun individual. Când joci în echipă și pierzi ambele echipe, n-aș fi putut în viața mea să fac o asmeenea declarație că am jucat bine”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru PRO X

CTP, dezamăgit de prestația lui Buzărnescu! Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele jocuri ale disputei cu Cehia

CTP, dezamăgit de prestația lui Buzărnescu!

Cristian Tudor Popescu ar fi văzut-o mai degrabă pe teren pe Ana Bogdan. Jurnalistul și-a scos pălăria în fața Simonei Halep, Datorită ei a jucat întreaga echipă bine, a precizat CTP.

„Bineînțeles că cea mai dificilă adverară pentru Siniakova ar fi fost Begu. Dar trebuia să faci socoteala pentru dublu. Putea la fel de bine să fie trimisă pe teren Ana Bogdan, dar măcar să o obosească, să o țină 3 seturi pe teren. Echipă, acesta este cuvântul. Ele au fost mobilizate de atitudinea Simonei. O mare jucătoare și care a tras la șaibă. A tras cu dinții, deși nu a fost la nivelul ei cel mai înalt. A dat un exemplu de voință și dârzenie pentru națională și asta le-a mobilizat pe fete”, a mai spus CTP.

  • 20-21 aprilie este data la care se dispută semifinala Franța – România

 

 

Închide ×