News

CTP, ironic după scandalul cu Șoșoacă: ”Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști de la Raiuno, să-i înțepe pe Diana și pe soțul ei”

CTP a avut o reacție ironică față de scandalul în care a fost implicată Diana Șoșoacă și soțul ei. Gazetarul a postat un text pe Facebook în care descrie, în stilul său caracteristic, conflictul din biroul senatoarei.
14.12.2021 | 16:04
CTP ironic dupa scandalul cu Sosoaca Brucselu a trimis un comando cica jurnalisti de la Raiuno sai intepe pe Diana si pe sotul ei
ADVERTISEMENT

Gazetarul Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat în stilul său caracteristic uriașul scandal iscat în biroul avocatei Diana Șoșoacă, acolo unde senatoarea a avut un conflict verbal și fizic cu o echipă de jurnaliști din Italia.

CTP a ironizat-o pe senatoare și pe soțul ei, după ce bărbatul s-a ales cu control judiciar, fiind acuzat de un polițist că l-a agresat.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, care începe cu ”Fraților, să ne ducem peste ei”, cunoscutul om de presă o ironizează pe senatoare, care s-a plâns că a fost atacată de echipa străină de jurnaliști în propria casă de avocatură.

CTP, reacție ironică după scandalul cu Diana Șoșoacă: ”Brucselu a trimis un comando să-i înțepe pe Diana și pe soțul ei”

Cristian Tudor Popescu este de părere că cetățenii ar trebui să iasă în stradă și să protesteze pentru că ”vânduții ăștia de polițiști și procurori vor acum să-i ia pe Diana și pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia dușmănoși, veniți să facă legea în țara noastră!”.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă ironică, CTP spune că ”Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana și pe soțu, Silviu, ca să-i înțepe”.

”Fraților, să ne ducem peste ei! Oameni buni, ăștia i-au făcut dosar penal marii noastre luptătoare pentru libertatea românilor, senator Diana Iovanovici Șoșoacă!

ADVERTISEMENT

Brucselu a trimis un comando, cică jurnaliști italieni de la Raiuno, s-o atace la ea în casă pe Diana și pe soțu, Silviu, ca să-i înțepe. Normal că atunci când aia care țipa că e midia a scos siringa să i-o-nfigă lu Silviu, el, ca orice bărbat român adevărat, a strigat după ajutor și ea i-a băgat pumnu în gură. Și acu se plânge că a mușcat-o Silviu de mână.

Bine a făcut Diana că i-a sechestrat așezându-se în fața ușii încuiate, pe care a reușit s-o acopere integral, cu propriul ei trup, până la venirea poliției. Și a mai și zis că grotescu crește înfiorător, dar că trebuie să refuzăm să ne obișnuim cu el. Grotească ești tu cu mă-ta!, macaronaro! Mascalțone!

ADVERTISEMENT

Și, iacătă, frați români, că vânduții ăștia de polițiști și procurori vor acum să-i ia pe Diana și pe Silviu, în loc să-i umfle pe străinii ăia dușmănoși, veniți să facă legea în țara noastră!

În seara asta, spuneți-le la toți, să ieșim și să ne ducem peste ei, la Justiție, la minister, și la Interne! Dia-na, Dia-na! Sil-viu, Sil-viu”, scrie gazetarul în online.

Diana Șoșoacă, în presa italiană după scandalul cu jurnaliștii Rai

În debutul acestei săptămâni, senatoarea Diana Şosoacă a ajuns în presa internaţională în urma unui scandal cu jurnaliştii italieni, cărora ar fi trebuit să le acorde un interviu.

Evenimentele s-au încheiat cu mai multe dosare penale în care este vizat şi soţul senatoarei, şi cu acuzaţii din toate părţile.

Silvestru Șoșoacă a fost audiat în cursul zilei de luni, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a decis controlul judiciar în cazul său.

ADVERTISEMENT