Sport

CTP, entuziasmat de victoria Simonei Halep în faţa lui Badosa: “N-a dat niciun pas în spate în fața loviturilor dure ale numărului 2 mondial”

Simona Halep a zdrobit-o pe Paula Badosa, numărul doi mondial, scor 6-3, 6-1, în turul secund de la WTA Madrid. Prestaţia româncei l-a încântat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.
30.04.2022 | 22:02
CTP entuziasmat de victoria Simonei Halep in fata lui Badosa Na dat niciun pas in spate in fata loviturilor dure ale numarului 2 mondial
Cristian Tudor Popescu şi Simona Halep. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câştigat cu 6-3, 6-1 meciul împotriva Paulei Badosa, în turul doi de la WTA Madrid. Românca a făcut un meci excelent, pe care l-a dominat, reuşind o serie de nouă game-uri consecutive câştigate până aproape de final.

CTP, entuziasmat de victoria Simonei Halep în faţa lui Badosa: “În sfârşit!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost încântat de prestaţia fostului lider mondial, spunând că se vede că munca alături de Patrick Mouratoglou a început să aibă rezultate:

ADVERTISEMENT

“Simona – fără pas în spate! În sfârșit! Simona s-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a ajuns în finală la Australian Open și a câștigat Roland Garros. Urcată la maximum fizic, cu jocul de „picioare zburătoare” care a făcut-o celebră, Simo n-a dat niciun pas în spate în fața loviturilor dure ale numărului 2 mondial, Paula Badosa.

“Ăsta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou”

A luat inițiativa, a returnat decisiv, a atacat cum a avut ocazia. A reușit contre formidabile, de „WTA lovitura lunii aprilie”. Foarte bine pregătită, inclusiv psihic, știind tot timpul ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

Ăsta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cu care se arată că a făcut „joncțiunea”. Semne bune, chiar foarte!”, este mesajul scris de CTP pe reţelele de socializare.

Simona Halep, duel cu Gauff sau Putintseva: “Mă simt excelent aici”

Simona Halep o va întâlni în turul următor pe învingătoarea din duelul Cori Gauff – Yulia Putintseva. Simo nu a mai prins tabloul din postură de cap de serie, însă asta nu a împiedicat-o să câştige împotriva favoritei doi de la Madrid.

ADVERTISEMENT

După victoria împotriva numărului doi mondial, Simona Halep a declarat că este mulţumită de modul în care a evoluat, spunând că este o plăcere să lucreze cu Mouratoglou:

“Mă simt bine, cred că am făcut un meci foarte bun. Ea este o jucătoare foarte bună, este locul 2 în lume. Mă simt excelent aici, îmi place arena, am susținerea clubului. Le mulțumesc.

ADVERTISEMENT

Este o plăcere și o onoare să îl am pe Patrick în boxa mea, ca antrenor. Lucrăm din greu și vreau să devin mai bună de la meci la meci. Nu mă consider favorită, mă concentrez doar pe următorul meci și vom vedea”.

  • 74 de minute a durat meciul dintre Halep şi Badosa
  • 9 game-uri la rând a avut Simona Halep în meci
ADVERTISEMENT