News

CTP îl contrazice pe Marcel Ciolacu: „Este o prostie să discuți acum despre amânarea alegerilor”

02.10.2020 | 21:42
CTP il contrazice pe Marcel Ciolacu Este o prostie sa discuti acum despre amanarea alegerilor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut doar câteva zile de la încheierea alegerilor locale, Partidul Social Democrat este deja cu gândul la parlamentarele din 6 decembrie. De altfel, liderul Marcel Ciolacu nu s-a sfiit să afirme că ia foarte serios în calcul să solicite amânarea acestui tur de scrutin, dată fiind situația epidemiologică extrem de delicată pe care o traversează țara noastră în momentul de față.

În ciuda acestui fapt, inițiativa sa nu este privită cu ochi buni în spațiul public. Chestionat pe marginea subiectului, Cristian Tudor Popescu a catalogat drept „prostească” discuția despre amânarea viitoarelor alegeri pentru 14 martie 2021, data propusă de deputatul independent Adrian Dohotaru, în condițiile în care ne aflăm abia în a doua lună de toamnă.

ADVERTISEMENT

PSD nu vrea să țină Guvernul Orban în funcție peste iarnă. Vrea, în schimb, să amâne alegerile parlamentare pentru că stă prost”, consideră gazetarul.

CTP nu este de acord cu amânarea alegerilor parlamentare: „O prostie”

Este o prostie să discuți acum despre amânarea alegerilor. Știm noi ce se va întâmpla până pe 6 decembrie? Nu avem de unde să știm.

ADVERTISEMENT

PSD nu vrea să țină Guvernul în funcție peste iarnă. Vrea, în schimb, să amâne alegerile pentru că stă prost și speră să scape mai ieftin la alegerile din martie, când încearcă ei să le țină”, a declarat Cristian Tudor Popescu într-un interviu acordat recent.

„Îi recomand domnului Ciolacu să meargă cu o jalbă la doamna Kovesi”

Cât despre acuzațiile de fraudă care planează asupra alegerilor locale proaspăt încheiate, gazetarul îi recomandă lui Marcel Ciolacu, mai în glumă, mai în serios, să solicite renumărarea voturilor la Parchetul European, unde și-a intrat „în pâine” fostul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

ADVERTISEMENT

Îi recomand domnului Ciolacu, dacă tot vrea să apeleze la instituțiile europene, să înceapă cu Parchetul European, că tot au depus jurământul procurorii, în frunte cu Kovesi. Să meargă cu o jalbă la doamna Kovesi, la magistratură, iar expertiza să o întocmească domnul Tudorel Toader.

Aici (n.r. în imaginile din BES 1) nu a fost absolut nimic. Intraseră oamenii absolut legal, ăla care, vezi Doamne, fugea cu sacul cu voturi, nici măcar nu era de la USR și nu fugea cu niciun sac. Era un manevrant acreditat să ia sacul ăla și să-l ducă unde trebuia să-l ducă.

ADVERTISEMENT

Acest nimic, comparați-l acum cu munții pe care i-a ridicat domnul Ciolacu. Urmează alegerile parlamentare și ce s-a gândit el? ”Hai să zbier, să lansez niște lucruri aberante, pentru că oamenii o să ne simpatizeze și o să ne voteze”.

Celor care au votat altceva decât PSD le-a spus că sunt niște hoți. De ce? Pentru că nu au votat PSD. Și așa speră domnul Ciolacu să fie votați mai abitir la alegerile parlamentare”, a mai spus CTP la Digi 24.

ADVERTISEMENT