Simona Halep

CTP, impresionat de jocul Arynei Sabalenka împotriva Simonei Halep: „În astfel de zile e de neoprit!”. Exclusiv

24.04.2021 | 21:39
CTP impresionat de jocul Arynei Sabalenka impotriva Simonei Halep In astfel de zile e de neoprit Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a apreciat la superlativ jocul prestat de Aryna Sabalenka împotriva Simonei Halep în seminfinalele turneului de la Stuttgart și consideră că în astfel de zile rusoaica e de neoprit.

Simona Halep nu a avut nicio replică la jocul solid prestat de Aryna Sabalenka, care s-a impus clar în două seturi, scor 3-6, 2-6 și va juca a doua finală din carieră împotriva liderului WTA, Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe reputatul ziarist, care a comentat în stilul său caracteristic înfrângerea fără istoric a Simonei Halep, revenită pe suprafața sa favorită, după o accidentare.

CTP, „speriat” de forța Arynei Sabalenka: „Putea să scoată pe Simona KO, pe targă!”

„În timpul meciului nu mi-a rămas decât să mă gândesc că ar trebui să se introducă în tenisul feminin categorii, ca la box! Meciul a arătat ca unul dintre un boxer de semi-grea și unul de pană! 

ADVERTISEMENT

La un moment dat îmi era frică să nu o lovească vreo minge pe Simona, pentru că putea să o scoată KO pe targă, dacă o lovea vreo minge în corp trimisă de Sabalenka. Rusoaica a fost foarte adunată și când îi intră astfel de lovituri nu știu cine îi poate face față! Asta e tot.

Nu a avut ce să facă! Pur și simplu e non-playable cum se spune! Non-playable! Nu ai cum să returnezi așa ceva. E foarte puternică în clipa de față și cred că Barty o să aibă mari probleme cu ea! După părerea mea, are prima șansă cu australianca!”.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a lăudat jocul prestat de Halep cu Marketa Vondrousa: „Unul dintre cele mai bune meciuri ale Simonei”

„Simona nu a putut să repete unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-a făcut, victoria extrem de consistentă cu Vondrousova. O victorie foarte clară, limpede.

A jucat foarte bine, dar a avut în față o jucătoare care nu dădea chiar atât de tare, cum dă Sabalenka și s-a putut juca, dar aici nu! În astfel de zile, Sabalenka e de neoprit”, a fost analiza lui CTP în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
  • 3-6, 2-6, e scorul cu care Simona Halep a fost învinsă de Aryna Sabalenka
  • 26.130 de euro a primit Simona Halep pentru calificarea în semifinalele turneului de la Stuttgart
ADVERTISEMENT