News

CTP a fost internat la spital timp de trei zile: „Mi-au oblojit grav avariata mea încredere în oameni”

11.08.2019 | 16:20
CTP a fost internat la spital timp de trei zile Miau oblojit grav avariata mea incredere in oameni

Unul dintre cei mai reputați jurnaliști din România, Cristian Tudor Popescu – CTP, a ajuns zilele trecute la spital, după ce i s-a făcut rău. El a fost internat timp de trei zile la Spitalul Academic Ponderas și s-a arătat încântat de tratamentul pe care l-a primit. CTP a scris într-o postare pe facebook despre faptul că medicii l-au făcut să aibă din nou încredere în oameni

Cristian Tudor Popescu i-a lăudat pe medicii Spitalului la care a fost internat

CTP a mărturisit că a ajuns zilele acestea la spital, plin de dureri dar și cu o încredere limitată în oameni. Cu toate acestea, jurnalistul s-a arătat încântat de felul în care a fost tratat: „Mi-au oblojit încrederea în oameni. Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuţă şi om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoşat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic şi psihic de durere. Am ieşit pe poarta aceluiaşi spital după 72 de ore, din nou homo erectus.

Asta, mulţumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctoriţe micuţe, drăguţă şi cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu şi pe care nu ştiu cum o cheamă, precum şi întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiţii de eficienţă şi igienă prezente în întreg aşezământul. Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit şi grav avariata mea încredere în oameni“, a scris Cristian Tudor Popescu, pe facebook.

Mesajul lui CTP pe facebook, după ce a fost internat trei zile la spital
Mesajul lui CTP pe facebook, după ce a fost internat trei zile la spital
*foto: facebook

CTP, una dintre cele mai critice voci din presa românească

Jurnalistul român Cristian Tudor Popescu este una dintre cele mai critice voci din presa românească. Cunoscut în special după acronimul CTP, acesta ia adesea pulsul evenimentelor care se produc în România și oferă o critică dură evenimentelor din viața publică.

De exemplu, despre cazul fetiței din Galați ignorată de polițiști, jurnalistul a spus: „Statul paralel sunt ei, simpli cetățeni, care nu au funcții, nu au bani, sunt niște amărâți, ăsta e statul paralel de care auzim de multă vreme. Statul este format din toti acești polițiști, procurori, M.A.I., Guvern, fiecare dintre ei își spun în sinea lor, ca Ludovic al XIV: statul sunt eu! Cum să fie statul o prăpădită de 14 ani care cine știe cum a ajuns plină de sânge acolo pe trotuar?”, s-a lamentat Popescu.

Tags: