News

CTP, mesaj categoric: “Nu vreți să vă vaccinați? Plătiți!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri, la Digi24, despre persoanele nevaccinate care ar fi afectate de măsura introducerii certificatului verde, declarând: "Nu vreți să vă vaccinați? Plătiți!"
12.11.2021 | 21:01
CTP mesaj categoric Nu vreti sa va vaccinati Platiti
ADVERTISEMENT

Gazetarul a declarat în urmă cu câteva luni faptul că persoanele ar trebui stimulate financiar pentru a fi convinse să se vaccineze, propunând ca toți oamenii să primească o sumă de bani, precum în cazul donării de sânge.

Proiectul de lege care va discuta despre introducerea certificatului digital pentru anumite categorii profesionale se află încă în Parlament pentru dezbatere, după ce a fost blocat de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

CTP: “Să nu li se plătească nimic! Nu vrei să te vaccinezi? Plătești!”

Marele liberal Cîțu spune că e incorect să se plătească teste pentru cei de la stat, e discriminare. Domnul Csaba Asztalos, președintele CNCD, a explicat recent că nu e nicio discriminare și, în ceea ce mă privește, eu sunt în continuare de părere că nu trebuie să li se plătească nimic, nu că 30 de zile, 60 de zile, privat, stat, celor care nu se vaccinează.

Nu ajung banii mulți și efortul din ATI-uri pentru cei care antivacciniști și nevaccinați, cei care acum ‘nu au aer’ și se duc acum la ATI, pe banii statului?

ADVERTISEMENT

Nu ajunge? Trebuie să le mai plătim testele? Foarte bine, nu vreți să vă vaccinați, vaccinul e gratuit de la stat, atunci acționați privat, plătiți și testați-vă.

Vorbim de dictatură, de statul autoritarist care îngenunchează cetățenii, cu libertățile care sunt retezate de stat. Da? Știți ce se întâmplă în China?

ADVERTISEMENT

Acolo chinezul care se îmbolnăvea era umflat de la domiciliu și dus la spital, la carantină, nu stătea să se izoleze, era luat. Acum când se întoarce în carantina de la spital nu își găsește câinele sau pisica pentru că au venit autoritățile și le-au omorât.

Sunt unii care au acum nostalgia Chinei, ‘acolo e ordine, domne’! Ați văzut, au făcut un spital în șase zile?’ Uite ordine, poate vreți așa ceva, ăștia cu dictatura și tăierea libertăților.

ADVERTISEMENT

În 60 de zile câți oameni pot să moară? Este enorm 60 de zile când ești în val după val. Pe de altă parte, având în vedere negocierile politice, dacă privești lucrurile pragmatic, în sensul interesului cetățeanului, e bine să fie introdus certificatul verde acum, în Parlament și dacă nu se poate decât cu 60 de zile…

Dar dacă se ajunge la o înțelegere pe baza acestui amendament, să se facă. Problema este că nu se face nimic, pentru că nu vrea domnul Cîțu și el găsește motive, ‘eu apăr privatul, nu vreau să fie discriminat în raport cu statul’.

Mâine mai găsește alt motiv, poimâine alt motiv, omul acesta nu vrea să plece de la Palatul Victoria nici descarcerat”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să...
Coşmar interminabil pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Cine vrea să îi ia fetele, după ce a fost aproape de moarte
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş...
Anunțul trist despre Florin Piersic! Durerea care l-a urmărit: Dacă aş putea, m-aş întoarce...
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Slana cu ceapă, un mare pericol. Explicațiile specialistului
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română