News

CTP, mesaj dur pentru Viorica Dăncilă după referendumul propus. Gazetarul cere castrarea la cap a premierului și a celorlalți politicieni

29.07.2019 | 09:35
CTP mesaj dur pentru Viorica Dancila dupa referendumul propus Gazetarul cere castrarea la cap a premierului si a celorlalti politicieni
ADVERTISEMENT

CTP a avut o ieșire turbulentă după ce Viorica Dăncilă a propus organizarea unui referendum privind castrarea chimică a pedofililor. Gazetarul care apare frecvent la Digi 24 a declarat că el propune castrarea la cap a politicienilor. Prin acest mesaj, jurnalistul susține că politicienii sunt de vină pentru că au permis să se ajungă în astfel de situații precum cea de la Caracal.

CTP, extrem de dur după ce Dăncilă a cerut referendum pentru castrarea pedofililor și violatorilor

„Doamna Dăncilă propune acum castrarea chimică a violatorilor și criminalilor. Aș propune și eu un referendum, că am tot atâta drept cât doamna Dăncilă – poate mai mare e dreptul meu, că poate adun niște cetățeni, fac inițiativă cetățenească: un referendum pentru castrarea la cap a politicienilor, în special a celor care au condus România în acești ultimi ani! Să-i castreze la cap! Și o să vă explic imediat de ce”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24, scrie republica.ro.

ADVERTISEMENT

CTP susține că premierul a sărit direct din baie, de la coafor și a venit cu un referendum care i se pare absurd, cu toate că foarte mulți români cer dreptate de la cel mai înalt nivel. Jurnalistul susține că politicienii au viciat în toți acești ani atmosfera din justiție și din societate, iar acum suntem treziți în fața unei realități macabre prin care se dovedește ineficiența statului la care cotizăm cu toții cu taxe și impozite.

ctp viorica dancila
Jurnalistul propune referendum pentru castrarea la cap a politicienilor. Sursa foto: Digi 24

„Ce circumstanță să ai peste 65 de ani?”

CTP spune că asasinul din Caracal nu ar trebui să beneficieze de nicio circumstanță atenuantă, având în vedere că, potrivit legii actuale, la cei 65 de ani ar putea face puțini ani de pușcărie comparativ cu dimensiunea atrocităților comise. „Am urlat atunci de nenumărate ori (la modificarea Codurilor – n.r.): ce circumstanță înseamnă să ai peste 65 de ani? Dimpotrivă, este o circumstanță agravantă. Dacă ești un puști de 18 ani, pot să concep ideea că la 18 ani nu știu, te-a luat capul, ai băut, ești tânăr și ai făcut ceva ce ai putea să regreți toată viața”, a spus aseară CTP.

ADVERTISEMENT