News

CTP, mesaj pentru Voiculescu și Turcan: ”Când ești ministru stai cu mască pe față și când dormi”

02.04.2021 | 20:59
CTP mesaj pentru Voiculescu si Turcan Cand esti ministru stai cu masca pe fata si cand dormi
ADVERTISEMENT

CTP iese la atac și critică comportamentul afișat în spațiul public de Raluca Turcan și Vlad Voiculescu. Cunoscutul jurnalist consideră că gestul celor doi de a nu purta mască a făcut chiar mai mult rău decât protestele unor ”bezmetici”. Din tirul bombardamentului acid lansat de CTP nu au scăpat Diana Șoșoacă și nici românii care au ieșit la proteste.

Ministrul Muncii și ministrul Sănătății au fost susprinși fără mască, încălcând regulile impuse în timpul pandemiei. După apariția pozelor compromițătoare în spațiul public, ambii parlamentari au cerut să fie amendați și le-au transmis oamenilor că trebuie să respecte regulile. Ulterior, au primit sancțiuni modeste: Raluca Turcan trebuie să plătească 500 de lei, în timp ce Voiculescu a fost amendat cu 1500 de lei.

ADVERTISEMENT

Prezent într-o emisiune TV la Digi24, Cristian Tudor Popescu i-a atacat veninos vineri seară pe cei doi. ”Când ești ministru stai cu mască pe față și când dormi”, a afirmat CTP.

CTP, mesaj veninos pentru Turcan și Voiculescu. Ce spune despre manifestările din stradă? ”Protestatari sunt niște bezmetici”

”Marea majoritatea a oamenilor sunt tineri cărora puțin le pasă de ceilalți. Nu le pasă de bunici, de părinți, de oameni bolnavi.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de niciun protest. Este o manifestare….o calamitate naturală. Avem astfel de manifestări pe tot globul. Ei nu au vreo cauză. Ei ies ca să iasă în stradă….li se pare cool. Nu au nicio ideologie. Ați văzut aruncatul cu pietre….jandarmii răniți”, a spus jurnalistul.

CTP : ”Nu ieși în stradă să protestezi pentru închiderea magazinelor la ora 18”

CTP, despre liderii din România de dinainte de 1989 și de astăzi: "Nu încape comparație"
foto: Captură Digi24

”O să ne descurcăm. Acum în weekend nu se pune probleme slujbei. Poți să mergi de dimineață. În timpul săptămânii, unde se va impune măsura, ceri o învoire și-ți faci cumpărăturile, ieși în pauza de masă…toată lumea are pauză de masă.(…)Dar nu ajungi să dai cu bolovani”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

CTP, soluție pentru cei care nu au când să facă cumpărăturile. ”Ieși în pauza de masă…toată lumea are pauză de masă”

Live Blog CTP, invitatul lui Ovidiu Ioniţoaia. Sursă foto: digi24.ro
Sursă foto: digi24.ro

CTP nu este de acord cu această măsură de închidere a magazinelor la ora 18:00, dar nici consideră că trebuie să ”ieși în stradă pentru așa ceva”.

CTP, despre amenda luată de Șoșoacă: ”Îi va fi greu senatoarei urlătoare dacă primește des sancțiuni”

Diana Șoșoacă și liderii AUR au fost aspru sancționați pentru protestul din 29 martie. Sursa foto: Colaj Fanatik
Diana Șoșoacă și liderii AUR au fost aspru sancționați pentru protestul din 29 martie. Sursa foto: Colaj Fanatik

George Simion, Diana Șoșoacă, Claudiu Târziu au fost amendați cu 15.000 de lei, după protestul care a avut loc luni în București. Alte 5 persoane care au fost implicate în manifestația din Capitală vor fi amendate, de asemenea, cu câte 15.000 de lei.

ADVERTISEMENT

”Dacă ia amendă de fiecare dată 15.000 de lei, senatoarei urlătoare îi va fi greu. (…)Ar trebui să se mărească aceste amenzi”, a spus CTP în emisiunea „Cap Limpede” de la Digi 24.

ADVERTISEMENT