ADVERTISEMENT
Simona Halep

CTP o avertizează pe Halep înainte de meciul cu Veronika Kudermetova: „Nu există jucătoare comodă din Rusia!” Exclusiv

Autor: Bogdan Ciutacu | 11.02.2021 | 23:00
CTP o avertizează pe Halep înainte de meciul cu Veronika Kudermetova: „Nu există jucătoare comodă din Rusia!” Exclusiv
CTP o avertizeaza pe Halep inainte de meciul cu Veronika Kudermetova: „Nu exista jucatoare comoda din Rusia!”.Exclusiv

Cristian Tudor Popescu e convins că Simona Halep nu va avea deloc un meci ușor nici în fața Veronikăi Kudermetova. Ziaristul consideră că toate jucătorele din Rusia au un stil de joc extrem de incomod, care nu o avantajează pe Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la primul turneu de Grand Slam al anului de la Australian Open, după un meci interzis cardiacilor.

Celebrul susținător al Simonei Halep și mare fan al „sportului alb” a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK și despre partida cu rusoaica Veronika Kudermetova, după ce a comentat pentru site-ul nostru victoria campioanei noastre în fața lui Tomljanovic, dar și superba victorie a Soranei Cîrstea în fața Petrei Kvitova.

ADVERTISEMENT

CTP exultă după victoria Simonei Halep: „Va conta foarte mult această victorie smulsă cu sânge de Simona!”

Cristian Tudor Popescu e convins că Simona Halep poate trece și de Veronika Kudermetova și oferă ca principală armă victoria inextremis obținută în fața Ajlei Tomljanovic: „Va conta foarte mult această victorie smulsă cu sânge de Simona! Va fi ca o propulsie”, a declarat ziaristul în exclusivitate pentru FANATIK.

În același timp, reputatul ziarist o sfătuiește pe Simona Halep să rămână la fel concentrată deoarece jucătoarele din Rusia sunt extrem de incomode și au o tradiție de lungă durată în acest sport: „E o rusoaică! Spune multe asta! Nu există jucătoare din Rusia care să fie comodă”, a mai spus CTP pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

De altfel, pentru Simona Halep va fi prima oară când o va înfrunta pe rusoaica de 23 de ani, Veronika Kudermetova, numărul 36 mondial, care a trecut în turul doi de compatrioata sa Varvara Gracheva: „Cred că Rusia are 6-7 jucătoare în prima sută”, a avertizat Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu despre șansele Simonei Halep de a câștiga Australian Open: „Nu o să spun niciodată că e favorită după turul doi!”

Cristian Tudor Popescu este extrem de încrezător în privința șanselor Simonei Halep de a câștiga turneul de Grand Slam de la Australian Open, mai ales după victoria cu Tomljanovic, însă consideră că e mult prea devreme pentru a vorbi de titlu la Melbourne: „Nu o să spun niciodată că e favorită după turul doi! Nu o să spun că e favorită chiar dacă eu cred asta”.

ADVERTISEMENT

Iar explicația ziaristului vine imediat, scurt și la obiect: „Sunt superstițios. Nu o să spun asta niciodată. Nu la tenis!”, a surprins Cristian Tudor Popescu. Partida dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova va avea loc vineri de la ora 10:00 (n.r. ora României) și va fi transmisă în direct de Eurosport.

Pe de altă parte, scriitorul e de părere că victoria din turul doi îi va da aripi Simonei Halep, care va juca cu încrederea la maxim și va avea un moral de nezdruncinat: „E o victorie extrem, extrem de utilă pentru partidele viitoare! E o mare jucătoare și dacă poți să câștigi astfel de meciuri pe muchie de cuțit sunt pur și simplu propulsie pentru partidele viitoare. Crește încrederea, forța de joc când scapi dintr-o asemenea ambuscadă”, a spus în final Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!