News

CTP o desființează pe Diana Șoșoacă: „Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină”

23.02.2021 | 16:31
CTP o desfiinteaza pe Diana Sosoaca Suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte putina
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu o desființează pe Diana Șoșoacă și nu demonstrează că are o părere prea bună nici despre susținătorii acesteia. Gazetarul a spus că senatoarea se plimbă doar pentru a ieși în evidență și a atrage simpatia oamenilor care nu sunt foarte inteligenți.

În ultima vreme, Diana Șoșoacă a fost extrem de activă. Avocata a mers la protestele minorilor de la Valea Jiului, dar a revenit cu repeziciune în Capitală, fiind prezentă și la Institutul „Marius Nasta” în dimineața de luni, după producerea incidentului de la unitatea mobilă ATI.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri comportamentul senatoarei. El a menționat că femeia, pentru că face parte din Parlament, ar avea alte modalități de a găsi răspunsurile pe care le caută, dar că procedează așa pentru a câștiga simpatie. Întrebat despre motiv, el a precizat că, în cazul acestei femei, totul este posibil, inclusiv dorința de a ocupa funcția de șef al statului.

CTP o desființează pe Diana Șoșoacă: „Suge capital de simtatie din partea oamenilor cu minte puțină”

În cadrul emisiunii „Piața Victoriei”, Cristian Tudor Popescu a comentat aparițiile publice din ultima vreme ale Dianei Șoșoacă. Jurnalistul a spus că femeia vrea să câștige simpatie, numind-o, din nou, „senatoarea Cascada Urlătoarea”.

ADVERTISEMENT

Nu a avut prea multe lucruri bune de spus nici despre oamenii care agreează acest tip de comportament: „această oamnă se deplasează de colo colo își bagă trompa și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară. În fiecare popor, în fiecare tară există niște oameni cu minte puțină, România nu face excepție!”

„Doamna Șoșoacă se duce țintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu sunt în stare să facă dinstincții, care nu înțeleg un lucru elementar și anume că doamna este parlamentar. Păi dacă ești senator poți să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te bați”, a spus CTP.

ADVERTISEMENT

„Este molozul minții să apreciezi un om pentru că se încaieră cu oamenii de ordine. Oamenii ăia au un regulament de funcționare, niște ordine și ea se ceartă cu ei. Ce vină au oamenii ăia?”, se întreabă jurnalistul. El a spus că senatoarea are alte mijloace democratice și moderne în Parlament pentru a obține răspunsurile pe care susține că le caută.

„Ea se ceartă cu jandarmii, îi înjură, așteptând să o împingă cineva ca să urle cum este atacată. A fost aleasă parlamentar, poate să interpeleze, există această procedură. Chemi ministrul să fie interpelat în legătură cu o chestiune. 

ADVERTISEMENT

„Dânsa nu face uz de toate aceste mijloace democratice pentru a pune întrebări incomode Guvernului. Cât de oligofren să fii să iei un astfel de demers o luptă împotriva trădătorilor de țară?”, a concluzionat gazetarul.

ADVERTISEMENT