CTP o laudă pe Simona Halep după victoria cu Cori Gauff: “A pus şaua pe nărăvaşa de Coco!” Ce spune de meciul cu Zhang Shuai

Razvan Nicolae   
în Simona Halep
08/07/2019, 18:39
CTP o laudă pe Simona Halep după victoria cu Cori Gauff: “A pus şaua pe nărăvaşa de Coco!” Ce spune de meciul cu Zhang Shuai
CTP o laudă pe Simona Halep după victoria cu Cori Gauff

CTP o laudă pe Simona Halep după victoria obţinută în faţa lui Cori Gauff. Românca s-a impus cu lejeritate, scor 6-3, 6-3, şi a obţinut calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2019, iar Cristian Tudor Popescu a analizat prestaţia jucătoarei de 27 de ani.

CTP o laudă pe Simona Halep după victoria cu Cori Gauff. Care a fost singurul punct slab al româncei

După victoria obţinută cu Cori Gauff, Cristian Tudor Popescu a lăudat-o pe Simona Halep pentru calificarea în sferturile de finală de la Wimbledon 2019. Cunoscutul jurnalist a admis că fostul număr 1 mondial nu a tratat meciul din optimi cu aroganţă, dar i-a găsit şi un punct slab.

“Halep a tratat meciul cu seriozitate, fără pic de aroganţă, neconsiderând că trebuie să primească nişte puncte cadou de la adversară pentru simplul motiv că e Simona Halep. Aş spune că Simona a pus şaua pe nărăvaşa Cori. Dacă în meciul cu Azarenka a forţat-o pe jucătoarea din Belarus să greşească, trimiţându-i mingi lungi şi liftate, acum decizia tactică a fost opusă: de câte ori a avut ocazia, a atacat ea. A lovit riscant, a decis să schimbe ea prima direcţia, a căutat să joace decisiv. I-a respins dorinţa lui Gauff de a prelua iniţiativa. Singurul punct mai slab al Simonei a fost serviciul. A făcut duble greşeli, iar serviciul doi a fost atacabil”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

CTP o laudă pe Simona Halep după victoria cu Cori Gauff
CTP o laudă pe Simona Halep după victoria cu Cori Gauff

Ce trebuie să schimbe Simona Halep pentru meciul cu Zhang Shuai

În sferturile de finală de la Wimbledon 2019, Simona Halep se va duela cu Zhang Shuai, iar Cristian Tudor Popescu a prefaţat meciul care se va disputa marţi. Jurnalistul a susţinut că românca trebuie să-şi ajusteze serviciul, unde a avut câteva probleme în startul partidei cu Cori Gauff.

“Zhang nu e deloc o jucătoare comodă. E dificilă, dar cred că Simona are un singur lucru de făcut în momentul de faţă: să ajusteze câte ceva la serviciu. În rest, e extrem de solidă, adunată, compactă în joc. Dacă menţine acest nivel, are prima şansă în sferturi”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Închide ×