News

CTP o laudă pe Viorica Dăncilă după ce și-a schimbat look-ul: “Mi-a plăcut”

26.04.2019 | 16:18
CTP o lauda pe Viorica Dancila dupa ce sia schimbat lookul Mia placut

Viorica Dăncilă a avut o apariţie inedită la ultimul eveniment, renunţând la coafura clasică pe care o alegea zilnic în favoarea unui look simplu. Premierul României nu şi-a mai coafat intens părul, ci a ales să şi-l îndrepte şi să îl lase liber, iar Cristian Tudor Popescu a comentat decizia Vioricăi Dăncilă spunând că îi place.

Cum o laudă CTP pe Viorica Dăncilă

„Să știți că mi-a plăcut coafura asta, de aceea și fac acest comentariu. Vedeți cum e părul acesta? Cade natural! Este pentru prima dată când o văd pe doamna Dăncilă când firele de păr nu sunt chinuite. Nu sunt cum au fost în cazul ăla extrem, de am ajuns la cremenal cu doamna Dăncilă… dânsa nu mi-a zis nimic atunci, nu m-a reclamat, am ajuns cu autosesizările ălora de la PSD și cu CNCD”, a spus CTP la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a continuat şi a explicat de ce este încântat de schimbarea premierului, după ce Viorica Dăncilă a renunțat la cocul cu care a obișnuit: „Părul îi cade natural, parcă, dintr-o dată, și fața ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de șerpi. Nu trebuia părul lăsat să cadă, nicio clipă și figura era atrasă de păr spre o fixitate. Păr dat cu fixativ și fața dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de… nu mai zic nimic! (Cosmin Prelipceanu: Strident! – n.red.) Strident, cum era. A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la față, dacă vreți. Mie îmi place, o admir în această nouă postură. Da, e mai umană. (…)

“Poate dintr-odată şi-a dat seama”

Poate că doamna Dăncilă a înțeles în sfârșit, cu toată ființa ei, unde se află. Că este prim-ministrul României, și că are o forță uriașă și că poate influența viitorul acestei țări. Poate că dintr-o dată și-a dat seama de lucrul ăsta și va acționa altfel ca prim-ministru, de acum înainte”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.„Părul îi cade natural, parcă, dintr-o dată, și fața ei este alta. Până acum, întotdeauna trebuia să contorsioneze, să umfle, să fie un soi de șerpi. Nu trebuia părul lăsat să cadă, nicio clipă și figura era atrasă de păr spre o fixitate. Păr dat cu fixativ și fața dată cu fixativ. Acum parcă nici rujul nu mai este atât de… nu mai zic nimic! (Cosmin Prelipceanu: Strident! – n.red.) Strident, cum era.

A căpătat dintr-o dată un soi de limpezire, de schimbare la față, dacă vreți. Mie îmi place, o admir în această nouă postură. Da, e mai umană. (…) Poate că doamna Dăncilă a înțeles în sfârșit, cu toată ființa ei, unde se află. Că este prim-ministrul României, și că are o forță uriașă și că poate influența viitorul acestei țări. Poate că dintr-o dată și-a dat seama de lucrul ăsta și va acționa altfel ca prim-ministru, de acum înainte”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.