Sport

CTP, pus pe gânduri după declaraţiile şocante ale lui Pancu în FANATIK: “Mă cuprinde dorinţa să emigrez în Congo!”

Cristian Tudor Popescu a reacţionat dur după declaraţiile şocante pe care Daniel Pancu le-a făcut în FANATIK referitor la temutul lider cecen, Ramzan Kadîrov.
05.03.2022 | 23:09
CTP pus pe ganduri dupa declaratiile socante ale lui Pancu in FANATIK Ma cuprinde dorinta sa emigrez in Congo
Daniel Pancu şi Cristian Tudor Popescu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a semnat un editorial în care comentează declaraţiile făcute de Daniel Pancu în FANATIK, fostul fotbalist arătându-şi admiraţia pentru liderul cecen Ramzan Kadîrov şi tradiţiilor din acea zonă.

CTP, pus pe gânduri după declaraţiile şocante ale lui Pancu: “Îi lipsea acest drept și această libertate strămoșești ale omului, de a omorî femei când are chef”

Declaraţia care l-a pus pe gânduri pe CTP este cea referitoare la drepturile femeilor a lui Pancone: “Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei. Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs”, a spus Pancu.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul susţine că nu s-ar gândi nici măcar o clipă să părăsească ţara în cazul unei invazii ruseşti, însă declaraţiile lui Pancu îl fac să ia în considerare emigrarea în Congo:

“Așa arată secreția cutiei craniene a lui Daniel Pancu, fost fotbalist în Cecenia, admirator al lui Ramzan Kadîrov. Înțeleg, cu toate că e înfricoșător de greu să mai gândești când auzi asemenea cuvinte, că lui Pancu îi lipsea acest drept și această libertate strămoșești ale omului, de a omorî femei când are chef. 

ADVERTISEMENT

“Mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viață, dorința să emigrez undeva, poate în Congo”

Și că le-a găsit, spre mulțumirea sa, în Groznîi, orașul Groazei, unde se respectă tradițiile, nu ca la noi.

Creatura Pancu este român și stă pe aici. N-aș pleca din România chiar dacă vin trupele rusești și măcelarii lui Kadîrov peste noi, dar la gândul că aparțin aceluiași popor și trăiesc în aceeași țară cu Pancu – și câți alții ca el? – mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viață, dorința să emigrez undeva, poate în Congo”, este reacţia lui Cristian Tudor Popescu în Gsp.

ADVERTISEMENT

Superbet a întrerupt contractul de colaborare cu Pancu!

Superbet, cel mai important jucător pe piaţa pariurilor din România, a reacţionat prompt la declaraţiile controversate ale lui Daniel Pancu şi a întrerupt colaborarea cu fostul rapidist, decizia fiind cu efect imediat.

Nu este prima dată în această săptămână când Daniel Pancu iese în evidenţă cu declaraţii şocante. Supărat că nu a fost numit antrenor la Rapid, Pancone a declarat că nu va mai călca niciodată pe noul stadion Giuleşti.

ADVERTISEMENT