Life

CTP, reacție acidă după moartea lui Alexandru Arșinel! „S-a legat cu lanțuri de scaunul de director, atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu”

CTP, reacție acidă după moartea lui Alexandru Arșinel! Jurnalistul a făcut acuzații grave la adresa actorului, despre care a spus că s-a ținut de fusta Stelei Popescu.
30.09.2022 | 09:31
CTP reactie acida dupa moartea lui Alexandru Arsinel Sa legat cu lanturi de scaunul de director atarnat de fusta cu adevarat marii actrite Stela Popescu
CTP, reacție acidă după moartea lui Alexandru Arșinel! Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

CTP a avut o reacție acidă după moartea actorului Alexandru Arșinel, făcând acuze dure la adresa acestuia. A spus inclusiv că a stat atârnat de fusta Stelei Popescu.

Discurs acid al lui CTP după moartea lui Arșinel

CTP a făcut afirmații dure la adresa lui Alexandru Arșinel, chiar după moartea acestuia. Jurnalistul a spus că actorul plănuia să putrezească în scaunul de director de la Teatrul de Revistă, unde „s-a legat cu lanțuri”.

ADVERTISEMENT

Faimosul gazetar a vorbit și despre celălalt subiect al momentului, de această dată de pe scena politică, deoarece Sorin Cîmpeanu, ministrul educației, a demisionat.

Dar între cei doi, CTP a găsit un numitor comun, cel al imposturii, afirmă el pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească.

În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene”, a scris CTP pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

CTP acuză: Arșinel a stat atârnat de fusta Stelei Popescu

Mai mult decât atât, CTP a spus că Alexandru Arșinel a stat atârnat de fusta Stelei Popescu toată viața sa și era incapabil să facă pe cineva să râdă, în afară de curci.

„În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi”, a scris jurnalistul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dar critici pentru Alexandru Arșinel au existat și din partea altor vedete.

Călin Geambașu îl critica pe actor pentru faptul că a vrut să rămână în funcția de director la teatru și la 83 de ani.

„S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în victima sistemului la peste 80 de ani…”, scria artistul pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT