Sporturi

CTP, reacție dură după meciul câștigat de Halep cu Bianca Andreescu. “Simona a fost cam ruginită în primul set! Canadianca ar trebui să dea 2-3 kilograme jos!”

28.10.2019 | 18:10
CTP reactie dura dupa meciul castigat de Halep cu Bianca Andreescu Simona a fost cam ruginita in primul set Canadianca ar trebui sa dea 23 kilograme jos
ADVERTISEMENT

CTP (Cristian Tudor Popescu) a avut o reacție dură după meciul câștigat de Simona Halep în fața Biancăi Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, în grupa violet de la Turneul Campioanelor. Acesta susține că românca a fost “cam ruginită în primul set”, iar sportivei din Canada i-a transmis să mai slăbească 2-3 kilograme.

CTP, reacție dură după meciul câștigat de Halep cu Bianca Andreescu

„Meci fascinant datorită stilului diferit al celor 2 jucătoare. pe de o parte complexitatea jocului Biancăi Andreescu, i-a adus vreo 7 scurte Simonei, jocul ei este mult mai variat. Simona i-a impus raliul, capacitatea de a duce stânga – dreapta în teren, a dat drumul la picioare. A fost cam ruginită în primul set, pentru că nu a avut meciuri în ultima perioadă, dar a dat drumul la picioare și a trimis multe mingi înapoi zvăpăiatei Bianca Andreescu.

ADVERTISEMENT

Simona a gestionat bine din punct de vedere nervos momentul când Andreeascu a avut minge de meci în setul 2. Am fost sigur că va câștiga Simona setul 3. Canadianca a avut probleme la spate, dar asta nu o scuză în niciun fel. Nu poți să vii cu slăbiciuni fizice la vârsta asta. Poate ar trebui să mai dea 2-3 kilograme jos.

Meciul a fost foarte spectaculos tactic, Bianca a forțat tot timpul, a lovit mai tare ca Simona, dar Simona a rezistat cu spiritul ei de luptătoare și finalmente loviturile Bincăi deveniseră mai moi. A fost o victorie a spiritului de luptă și experienței superioare. În anumite momente s-a văzut la Bianca vârsta, lispa de luciditate, teama”, a declarat Cristian Tudor Popescu după victoria Simonei Halep în fața Biancăi Andreescu.

ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep urmează meciul cu Elina Svitolina, miercuri, 30 octombrie, de la ora 14.30, în grupa violet de la Turneul Campioanelor. De partea cealaltă, Bianca Andreescu se va duela cu Karolina Pliskova. Cele două meciuri sunt transmise de Digi Sport TV, iar cele mai importante imagini vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.