News

CTP ridiculizează intrarea lui Alexandru Rafila în PSD: „N-a fost de folos Arafat”

16.10.2020 | 21:04
CTP ridiculizeaza intrarea lui Alexandru Rafila in PSD Na fost de folos Arafat
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu nu vede cu ochi buni intrarea lui Alexandru Rafila în PSD, cu două luni înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Jurnalistul crede că Rafila nu a avut niciodată o vocație sinceră pentru meseria de medic, din moment ce a ales „la bătrânețe” să intre în politică.

ADVERTISEMENT

Mai mult, gazetarul crede că microbiologul este o simplă rezervă pentru Raed Arafat, adevăratul vârf de lance pe care PSD intenționa să-l utilizeze în lupta politică.

Alexandru Rafila ridiculizat de Cristian Tudor Popescu

Dumneavoastră auziserăți de domnul Rafila înainte de pandemie? Eu nu auzisem. Cu mine 99% din populația României nu știa cine e Alexandru Rafila. Domnul Rafila ce și-a zis, Covid-ul a venit, este și mai și pleacă. Eu ce mai fac când nu o să mai fie Covid?

ADVERTISEMENT

E și bine pentru PSD că au în sfârșit un membru care vorbește românește coerent și corect. Cu domnul Grindeanu poate să fie coleg? Când Grindeanu era premier și Rafila ieșea în stradă să protesteze pentru Ordonanța 13.

Probabil și-a spus că are o vârstă și că trebuie să facă pasul înainte. Politica fiind văzută o încununare. Mai spre bătrânețe trebuie să fiu politician, ăsta e nivelul maxim.

ADVERTISEMENT

Eu vreau să cred că un om care la o astfel de vârstă își părăsește meseria în care a lucrat decenii de-a rândul, pentru politică, înseamnă că nu a avut o vocație sinceră și autentică.

Din punctul de vedere al PSD-ului, n-a dat satisfacție domnul Raed Arafat. N-a fost de folos Arafat, poate Rafila contrapune de pe poziția medicului de prestigiu un discurs la adresa Guvernului, la adresa lui Tătaru”, a explicat CTP la Digi 24.

ADVERTISEMENT

Alexandru Rafila a intrat în PSD și este primul pe lista pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. O lovitură de imagine reușită de PSD, înainte de a-l coopta și pe profesorul Adrian Streinu-Cercel, un alt medic extrem de apreciat de electoratul social democrat.

ADVERTISEMENT