News

CTP, scenariu sumbru despre războiul din Ucraina: ”Așa vom trăi niște ani de acum înainte”

Cristian Tudor Popescu a făcut o previziune sumbră despre războiul din Ucraina. Gazetarul spune că Rusia își va înceta invazia în țara vecină peste câțiva ani.
28.05.2022 | 13:27
CTP scenariu sumbru despre razboiul din Ucraina Asa vom trai niste ani de acum inainte
CTP, noi declarații despre războiul din Ucraina. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

CTP spune că războiul din Ucraina va dura ani, deoarece Rusia vrea să distrugă totul din țara vecină, în special în partea de Est. ”După aceea, o să vedem ce face și cu Vestul”, mai afirmă renumitul gazetar.

Războiul din Ucraina ar putea dura și 20 de ani, spune CTP

În susținerea spuselor lui, CTP a dat ca exemplu un măcelar din armata rusă, generalul Șamanov, care are a estimat un interval de 10-15 ani sau chiar 15-20 ani a conflictului ruso-ucrainean.

ADVERTISEMENT

CTP punctează că soldații Kremlinului au în continuare resurse pentru a înlocui tot ce este ucrainean cu produse rusești.

”Trebuie să ne obișnuim cu asta. Un măcelar celebru din armata rusă, generalul Șamanov, care s-a remarcat prin tocarea oamenilor în Cecenia, a dat 10-15 ani sau chiar 15-20 de ani pentru acest război.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă va fi, dar în orice caz, într-un orizont de timp observabil pentru noi, ăștia, care trăim acum, acest război nu se va opri. Nu se va opri, pentru că Rusia dorește, pur și simplu dorește să distrugă tot ce este ucrainean, cel puțin în partea de est. După aceea, o să vedem ce face și cu vestul.

Dar în partea de sud-est, est și sud-est vrea să distrugă tot ce este ucrainian, fie că este infrastructură, clădiri, monumente istorice, culturale sau oameni ucrainieni și să îi înlocuiască pur și simplu cu ruși, cu o cultură rusă, cu un comerț rusesc.

ADVERTISEMENT

Deja la Herson au dispărut produsele ucrainene din galantar și au apărut produsele rusești din Crimeea. Deci, asta vor să facă și pentru asta au resurse în continuare”, a declarat CTP la Digi 24.

CTP: ”Putin nu e, domnule, pe nicio moarte”

Printre toate acestea, jurnalistul a atras din nou atenția față de știrile referitoare la boala lui Vladimir Putin și la faptul că acesta este pe moarte. CTP spune că nu sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

”Iarăși, toată presa asta, news-urile astea cu Putin e operat de stomac, e pe moarte… Nu e, domnule, pe nicio moarte! Își vede de treabă, toacă Ucraina în continuare. Deci, asta este”, a mai spus CTP.

Reamintim că Rusia a invadat Ucraina pe data de 24 februarie 2022. Sâmbătă, 28 mai 2022, se află la ziua 94 de conflict ambele state vecine.

ADVERTISEMENT