ADVERTISEMENT
News

CTP vrea cea mai aspră pedeapsă pentru șoferii prinși pe contrasens pe Autostrada Soarelui: ridicarea dreptului de a conduce pe viață

CTP vrea cea mai aspră pedeapsă pentru șoferii prinși pe contrasens pe Autostrada Soarelui.
Autor: Andreea Marin | 21.07.2021 | 08:27
CTP vrea cea mai aspră pedeapsă pentru șoferii prinși pe contrasens pe Autostrada Soarelui: ridicarea dreptului de a conduce pe viață
CTP vrea cea mai aspră pedeapsă pentru șoferii prinși pe contrasens pe Autostrada Soarelui. Sursa foto: Facebook

Cristian Tudor Popescu vrea cele mai aspre pedepse pentru șoferii care au circulat pe contrases pe Autostrada Soarelui. Gazetarul s-a arătat indignat de atitudinea acelor șoferi.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu despre cei care au circulat pe contrasens: Sunt „ucigași pe patru roți”

De altfel, jurnalistul a specificat și ce pedepasă ar trebui să primeasă aceia care au încălcat legea. El dorește să le fie ridicat dreptul de a conduce pe viață.

El a adus argumentul că o mulțime de oameni au murit din cauza unor șoferi imprudenți, care încălcau regulile de circulație, iar mai mult, autoritățile nu au luat măsuri și inculpații chiar au scăpat fără închisoare sau vreo pedeapsă aspră.

ADVERTISEMENT

”Unor astfel de indivizi ar trebui să li se ridice dreptul de a conduce pe viață. Foarte simpu și democratic. Câte astfel de măsuri cunoașteți? Câți astfel de inși sunt acum în pușcărie?

Știți vreunul care a omorât oameni cu mașina pe stradă, i-a călcat pe trecerea de pietoni, i-a lovit frontal pe contrasens, știți vreunul care să fi zăcut în pușcărie?”, a spus jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu, acuzații grave la adresa autorităților pentru lipsa de măsuri

Cristian Tudor Popescu a făcut acuzații și la adresa autorităților, nu numai pentru cei care nu respectă regulile și care au fost filmați cum mergeau pe contrasens pe Autostrada Soarelui.

Astfel, el a spus că, deși astfel de incidente au loc frecvent, autoritățile nu doresc să ia măsuri, pentru că nu ar atrage simpatia cetățenilor și chiar ar putea să piardă voturi din această cauză.

ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu le-a dat și un sfat celor care trebuie să circule pe șosele. El i-a avertizat pe oameni să aibă grijă când pleacă la drum, pentru că pericolul este unul real.

„Autoritățile nu vor lua niciun fel de măsuri, pentru că el ar fi considerate de către politicieni nepopulare și pierzătoare de voturi.

ADVERTISEMENT

Nu rămâne decât să aveți un ochi în ceafă și simț de anticipație, să vă feriți de acești ucigași pe roți”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, pentru Pro TV.

Zeci de șoferi au fost filmați în cursul zilei de ieri în timp ce mergeau pe contrasens pe Autostrada Soarelui. Alte vehicule mergeau chiar pe banda de urgență.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!