Sport

Cu Bancu în atac! Echipa lui Laurențiu Reghecampf în primul meci pe banca Universității Craiova. Fanatik confirmat. Update exclusiv

FANATIK a aflat echipa de start a Universității Craiova în manșa retur cu Laci, din turul 2 preliminar al Conference League.
29.07.2021 | 20:28
Cu Bancu in atac Echipa lui Laurentiu Reghecampf in primul meci pe banca Universitatii Craiova Fanatik confirmat Update exclusiv
ADVERTISEMENT
29-07-2021
17:28

Fanatik a anticipat corect strategia lui Reghe! Bancu în atac la primul meci al antrenorului la U Craiova

FANATIK a anticipat corect strategia lui Laurențiu Reghecampf pentru returul cu Laci, din turul doi preliminar al UEFA Conference League. Nicușor Bancu, căpitanul oltenilor, joacă în flancul stâng al atacului alb-albaștrilor.

Astfel, Reghe va aborda returul cu albanezii cu următorul „11” de start: Lazar – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Vătăjelu – Nistor, Screciu, Bic – Gustavo, Koljic, Bancu(c)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Partida retur cu Laci este primul meci, pentru antrenorul Laurențiu Reghecampf, de la instalarea pe banca formației din Bănie.

Universitatea Craiova – Laci se va juca astăzi, 29 iulie, de la ora 21:30.

Ce echipă va folosi Laurențiu Reghecampf în primul meci pe banca Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf a luat o decizie cel puțin neașteptată pentru meciul retur cu Laci. Acesta îl va utiliza pe fundașul Nicușor Bancu pe postul de extremă stânga.

ADVERTISEMENT

Mișcarea făcută de noul antrenor din Bănie este cauzată de faptul că extremele Ivan și Baiaram s-au accidentat în partida cu FCSB, din ultima etapă de Liga 1.

Echipa de start a Universității Craiova în meciul retur cu Laci:

Lazar – Vlădoiu, Găman, Constantin, Vătăjelu – Mateiu, Nistor, Bic – Gustavo, Koljic, Bancu

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, declarație tranșantă privind partida Universitatea Craiova – Laci

În cadrul primei sale conferințe de presă ca antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru a o învinge pe Laci. Acesta consideră că ar reprezenta o rușine ca Universitatea Craiova să fie eliminată de Laci, din Conference League.

„Bineînțeles că ar fi o rușine. Nu ar fi un dezastru, dar este un obiectiv. Noi facem tot ce putem ca acest lucru să nu se întâmple, vom face tot ce putem ca să câștigăm. Ar fi o bulină neagră pentru toată mișcarea din Craiova”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneț la Universitatea Craiova

Noul tehnician din Bănie a mai dezvăluit că își dorește ca, la Universitatea Craiova, să câștige toate trofeele puse

„Relația dintre mine și patronul Universității Craiova este o relație veche, suntem prieteni, am vorbit de foarte multe ori. Discutăm mereu despre ce se întâmplă la echipă. După cum vedeți, în fotbal se întâmplă de multe ori lucruri pe care nu le ai pe hârtie, trebuie să fim pregătiți în orice moment. Echipele, care își doresc să câștige trofee, nu au răbdare, fanii te presează.

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștigăm tot ce este de câștigat. Fanilor eu nu pot decât să le promit că voi face tot ceea ce ține de mine și voi încerca să le dau jucătorilor impulsurile să câștige meciurile. Campionatul este foarte lung și vedeți că toate echipele se întăresc și sunt puternice.

Sunt adeptul unei pregătiri bune, dar sunt sigur că și cei care au fost înaintea mea au făcut o pregătire foarte bună.

Nu mă veți auzi niciodată vorbind despre antrenorul de înaintea mea. Sperăm să reușim, o luăm pas cu pas și aș vrea să vă concentrați mai mult pe următorul meci”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT