Sport

Cu banii de bere a câştigat o avere! Meciurile de la Wimbledon i-au băgat în cont peste 85.000 de lei

Un parior extrem de inspirat a reușit să câștige suma de 85.000 de lei mizând pe 19 meciuri de la Wimbledon 2022, al treilea turneu de Grand Slam al anului.
04.07.2022 | 16:30
Cu banii de bere a castigat o avere Meciurile de la Wimbledon iau bagat in cont peste 85000 de lei
Un parior extrem de inspirat a reușit să câștige suma de 85.000 de lei mizând pe 19 meciuri de la Wimbledon 2022, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum fotbalul din Europa este într-o pauză binemeritată, pariorii și-au îndreptat atenția spre Wimbledon 2022 și unii dintre ei au făcut bani buni.

85.000 de lei câștigați cu 19 meciuri de la Wimbledon

Omul nostru și-a riscat banii de bere programați pentru weekend, însă norocul i-a surâs. Cei 50 de lei mizați pe 19 întâlniri de la Wimbledon 2022 i-au băgat în buzunare suma de 85.000 de lei, dintre care peste 33.000 de lei au venit din bonusul de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Riscul nu a fost totuși unul chiar atât de mare ținând cont de faptul că cea mai mare cotă a fost un 1,80 la partida dintre australianul Nick Kyrgios și grecul Stefanos Tsitsipas, una care a avut și momente tensionate pe parcursul ei.

O altă cotă bună obținută lejer, 1,70, a fost cea de ”peste 20,5 game-uri” la întâlnirea dintre Ajla Tomljanovic și Barbora Krejcikova. Australianca a produs surpriza și s-a impus în trei seturi echilibrate: 2-6, 6-4, 6-3.

ADVERTISEMENT

Cote mici pentru câștig mare

La polul opus, cele mai mici cote au fost de 1,25. Prima a fost la întâlnirea Alex De Minaur – Liam Broady și la care a mizat pe ”handicap game-uri De Minaur -3,5”. Australianul s-a impus cu un sec 6-3, 6-4, 7-5 și pariul a fost bifat verde.

Meciuri Wimbledon 85.000 de lei

Aceeași cotă și același succes rapid a înregistrat pariorul nostru și cu partida de dublu masculin dintre principalii favoriți Rajeev Ram/Joe Salisbury și francezii Fabrice Martin și Hugo Nys. A mizat pe victoria favoriților, care a venit fără probleme după un triplu 6-4.

ADVERTISEMENT

Inspirația nu înseamnă totul, atunci când îți pregătești biletele. Nu uita și de super bonusurile oferite de Superbet, pentru că doar așa își crești considerabil șansele de a obține un ”big win”. Lista celor care se îmbogățesc la pariuri devine din ce în ce mai mare.

Curg câștigurile de la Wimbledon

Au existat și două meciuri în care tensiunea pariorului a crescut simțitor. A mizat ”2 solist” la meciul Joran Vliegen/Jackson Withrow – Matthew Ebden/Max Purcell, iar victoria australienilor a venit în decisiv, după ce la un moment dat au fost conduși cu 2-1 la seturi.

ADVERTISEMENT

Al doilea joc cu emoții a fost la dublu mixt, acolo unde a mizat pe victoria perechii Ivan Dodig/Latisha Chan în fața cuplul Erin Mies/Erin Routliffe. Succesul a venit mai greu decât se aștepta, dar totul este bine când se termină cu bine. Și mai mult, când vine cu bonusurile pe care le oferă Superbet.

Meciuri Wimbledon 85.000 de lei

Acest pariu câștigător vine după ce în urmă cu numai două zile un alt parior a prins verde pe linie, în majoritate cu meciuri de la Wimbledon, și a pus mâna pe un premiu de 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT