Sport

Cu biletul ăsta de pariuri, Banatul chiar e “fruncea”. Super câștig de peste 165.000 de lei cu șase cote pauză / final alese corect

Un parior din Timișoara a dat lovitura la pariuri cu un bilet senzațional. A jucat în total șapte evenimente, dintre care șase dintre ele pe "pauză / final". Și toate au fost perfecte.
18.11.2021 | 16:20
Cu biletul asta de pariuri Banatul chiar e fruncea Super castig de peste 165000 de lei cu sase cote pauza  final alese corect
Preliminariile pentru Cupa Mondială au adus un super câștig pentru un parior din Timișoara. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Despre pauză / final, pariorii știu că este unul dintre pronosticurile cele mai dificile. Tocmai de aceea oferă și cote foarte atractive. Motiv suficient de bun pentru a mai încerca din, când în când marea, cu degetul.

Dar un parior din Timișoara s-a scăldat de-a binelea în apele zeiței Fortuna. A ales nu mai puțin de șase evenimente pauză / final și chiar a fost cât se poate de exact. Intră clar în galeria celor mai bune câștiguri din ultima perioadă. Cu doar 10 lei miză a reușit să câștige 166.167 lei!

ADVERTISEMENT

Pariorul din Timișoara a avut destul de puține emoții, pentru un bilet cu asemenea grad de risc. Olanda s-a lăsat cel mai mult așteptată

În această sumă intră și un super bonus de zece la sută din câștigul inițial. Fă-ți cont la Superbet, consultă lista completă a numeroaselor bonusuri, și poți da și tu lovitura.

Toate meciurile de pe biletul minune de la Timișoara s-au disputat marți, în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Și, pe lângă cele șase cote pauză / final a fost și un PSF X, la Țara Galilor – Belgia. 1-1 scor final, stabilit încă din prima repriză, deci un “verde” obținut ușor.

ADVERTISEMENT

De altfel, putem spune că pariorul a fost ferit de așa multe emoții. Mai ales pentru un bilet cu asemenea grad de risc. Cel mai greu s-a bifat Olanda – Norvegia X/2. Batavii au reușit să deschidă scorul abia în minutul 84 și s-a terminat 2-0.

Super biletul jucat la Timișoara

Benzema și Mbappe au marcat în repriza secundă în Finlanda – Franța 0-2 și au dat undă verde pentru pronosticul X/2

Același pronostic s-a jucat și la Bosnia și Herțegovina – Ucraina, iar rezultatul final a fost același: 0-2. Ceva mai puține emoții, golurile au venit în minutele 59 și 79.

ADVERTISEMENT

0-2 s-a dovedit scorul cu adevărat norocos, pentru că s-a înregistrat și la partida Finlanda – Franța. Unde s-a jucat, din nou, X/2. Golurile “cocoșilor”, semnate de Benzema și Mbappe, au venit în minutele 66 și 76.

2-0 a fost și la Cehia – Estonia, cu ambele reușite venite în repriza secundă, minutele 59 și 86. Adică exact scenariul perfect pentru pariorul din Banat, care a avut X/1.

ADVERTISEMENT

Turcia și Letonia au fost conduse, dar au reușit să întoarcă scorul după ce egalaseră până în pauză. Din nou, X/2 ales foarte inspirat

S-a jucat X/2 final și la Muntenegru – Turcia, iar acest eveniment nu a început deloc bine. Gazdele au deschis scorul în minutul 4, prin Beqiraj. Turcii au egalat până în pauză, iar în minutul 60 au înscris golul victoriei, rezultat care îi duce la baraj.

Și la Gibraltar – Letonia s-a mers pe X/1, iar gazdele au avut 1-0 din minutul 7. Și aici a rămas timp suficient pentru reparații. A fost 1-1 la pauză, iar Letonia s-a impus cu 3-1 în cele din urmă.

Un bilet ca acestea este o adevărată sursă de inspirație. Și tu poți face un asemenea bilet, mai ales dacă te ajuți și de numeroasele bonusuri oferite de Superbet. Fă-ți cont, nu mai aștepta.

 

ADVERTISEMENT