Fotbal intern

Cu bunicii la meci :) Toată familia Hagi merge în Italia! Gică și-a lăsat singură echipa în cantonament pentru Ianis

Cu bunicii la meci  Toata familia Hagi merge in Italia Gica sia lasat singura echipa in cantonament pentru Ianis

Toată familia Hagi merge în Italia pentru a-l susține pe Ianis și echipa națională de tineret a României la turneul final al Campionatului European. Starul ”tricolorilor” va avea parte de susținere importantă la întâlnirea cu reprezentativa Croației, care se va disputa marți, de la ora 19:30, la Serravalle, și care reprezintă debutul ”tricolorilor” la Euro 2019.

Toată familia Hagi îl susține pe Ianis în Italia

Ianis Hagi este marea speranță a echipei naționale de tineret al României la turneul final al Campionatului European, iar el va fi susținut în Italia de întreaga familie. La întâlnirea cu formația Croației vor fi prezenți tatăl Gică Hagi, mama Marilena, bunicii, dar și unchiul Gică Popescu. La plecarea spre Italia, bunica lui Ianis a făcut furori pe aeroport când a apărut cu un mic steag al României și cu unghiile de la mână făcute în culorile naționale.

”Suntem trup şi suflet acolo să îi susţinem. Ianis era foarte ordonat şi în teren a fost şi în suflet foarte bun. Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, e mai direct. Ianis mai lasă de la el. I-am avut şi mi-a făcut plăcere. Eu nu am avut băieți, dar mi-a dat Dumnezeu doi gineri şi doi nepoţi. Noi ne bucurăm foarte mult. Baftă România”, a declarat Dima Vlahbei, bunicul din partea mamei.

Ianis Hagi în timpul unui antrenament al naționalei de tineret în Italia

Gică Hagi nu merge cu Viitorul în Grecia

Și Gică Hagi a ales să meargă la meciul naționalei de tineret și să-și susțină fiul, deși echipa sa, FC Viitorul, a plecat în această dimineață în Grecia. Ocupanta locului trei din Liga 1 Betano va susține miercuri, de la ora 19:00, un meci amical cu Olympiakos Pireu, dar ”Regele” a decis să-și trimită colaboratorii în această deplasare, iar el va fi prezent la Serravalle, acolo unde trupa lui Mirel Rădoi va juca împotriva Croației.

Înaintea debutului la Euro 2019, Ianis Hagi a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare. ”Bucurie. Asta simțim noi, cei de la naționala de tineret, înaintea debutului la Euro. Bucuroși că ne reprezentăm țara făcând ceea ce iubim mai mult. Cu această bucurie în joc am reușit să ne calificăm și vă promitem că ea nu va lipsi nici de la turneul final, acolo unde vom da totul ca și voi să vă bucurați. HAI, ROMÂNIA!”, a scris Ianis pe contul de Facebook.

Meciul România – Croația, din prima etapă a Grupei C a Campionatului Europea de tineret se va disputa marți, de la ora 19:30, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Organizatorii se așteaptă ca această întâlnire să se dispute cu casa închisă, iar majoritatea spectatorilor vor fi români, în condiții în care croații au achiziționat mai puțin de 100 de bilete.