Life

Cu cât s-a închiriat ultima cameră disponibilă în Costinești, înainte de Beach, Please! Datorită festivalului organizat de Selly, toate unitățile de cazare sunt ocupate 100%

Festivalul Beach, Please! a făcut să explodeze prețurile la cazare în Costinești. Cine nu și-a rezervat din timp cameră, nu mai are șanse să găsească ceva disponibil.
10.07.2024 | 22:54
Cu cat sa inchiriat ultima camera disponibila in Costinesti inainte de Beach Please Datorita festivalului organizat de Selly toate unitatile de cazare sunt ocupate 100
Festivalul Beach, Please! a făcut să explodeze prețurile la cazare în Costinești și nu numai. Sursa foto: Facebook, Pixabay
ADVERTISEMENT

Anul acesta, Selly și colaboratorii lui au ridicat nivelul în ceea ce privește organizarea festivalurilor. Beach, Please! 2024 a început deja cu Ziua 0, iar cei care nu și-au găsit cazare până acum, nu mai au nicio șansă.

Festivalul Beach, Please! a făcut să explodeze prețurile în Costinești și nu numai

Beach, Please! este cel mai mare festival de muzică urbană din Sud-Estul Europei. Selly le-a demonstrat tuturor că atunci când își propune ceva, nu se lasă până nu obține. Drept dovadă, anul acesta a transformat radical Costineștiul de dragul festivalului Beach, Please!

ADVERTISEMENT

Evenimentul aduce pe scenă cei mai mari artiști internaționali, unii dintre ei fiind pentru prima dată în România. De departe, cap de afiș este Travis Scott, el fiind și cel mai scump artist din întregul line up.

Încă de azi, festivalierii au mers în Costinești, căci Beach, Please! a debutat cu Ziua 0. Chiar dacă azi nu cântă niciun artist pe scenă, petrecăreții au timp să intre în atmosfera de festival.

ADVERTISEMENT

Cei care și-au cumpărat bilet la Beach, Please! s-au asigurat că au și loc de cazare pentru toate zilele festivalului. Unii dintre ei, mai precauți din fire, au rezervat totul chiar și cu jumătate de an înainte. Și bine au făcut!

Cu cât s-a închiriat ultima cameră disponibilă în Costinești

În prezent, în Costinești nu mai este disponibilă nicio cameră. Ultima cameră dintr-o pensiune s-a dat recent, iar prețul cu care s-a închiriat este unul astronomic. Mai exact, 1.800 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT

Tinerii care nu au mai prins cazare în Costinești, s-au mulțumit și cu Eforie. Însă, asta nu înseamnă că aici prețurile sunt mai mici. Potrivit festivalierilor, în Eforie, o singură persoană plătește 1.000 de lei pe noapte.

Toate unitățile de cazare din Costinești sunt ocupate 100% grație Beach, Please! Selly a anticipat succesul festivalului, așa că a luat măsuri de siguranță, astfel ca nimeni să nu fie lăsat fără cazare.

ADVERTISEMENT

Organizatorii festivalului au pus la dispoziție peste 120 autobuze care să transporte festivalierii cazați în alte stațiuni. În plus, în festival există și o zonă de camping cu peste 200 de corturi unde tinerii dornici de distracție se pot caza. Cine vrea, poate veni chiar cu propriul cort de acasă.

Fiind un festival de o asemenea anvergură, s-au luat toate măsurile de siguranță, mai ales că vin mulți artiști de renume. Pentru a evita incidentele, siguranța la Beach, Please! este asigurată de peste 280 de jandarmi.

Tot din rațiuni de siguranță, Selly a anunțat că anul acesta sunt două spitale în interiorul festivalului, trei puncte medicale adiționale, șase ambulanțe private și 1000 de agenți de pază. Fiecare punct din festival va fi monitorizat non-stop cu ajutorul dispeceratului video. Cu alte cuvinte, dacă sunt respectate normale legale și de siguranță, distracția este la ea acasă.

ADVERTISEMENT