Life

Cu cât s-a vândut casa în care Xonia a stat cu iubitul american: „Nivelul ăla de lux, altă lume”

Xonia și iubitul ei s-au despărțit, iar acum cei doi au vândut casa în care au locuit împreună. Cu ce sumă fabuloasă au dat locuința și ce spune vedeta despre Michael.
29.07.2022 | 19:02
Cu cat sa vandut casa in care Xonia a stat cu iubitul american Nivelul ala de lux alta lume
Xonia și fostul iubit au vândut casa de 56 de milioane de dolari în care au stat. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Xonia și iubitul ei s-au despărțit la începutul anului, iar acum au vândut casa în care au locuit împreună. Artista a renunțat la locuința de 56 de milioane de dolari în care locuia cu acesta și s-a mutat înapoi în România.

Xonia și fostul iubit au vândut casa de 56 de milioane de dolari în care au stat

Xonia și iubitul ei și-au spus „Adio”, așa că artista s-a mutat din nou pe plaiurile mioritice, după ce a stat o perioadă în Statele Unite alături de cel cu care credea că o să fie pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Pe numele ei real Loredana Sachelaru, Xonia spune că nu este în depresie în urma despărțirii, deoarece aceasta a fost cea mai bună decizie, atât pentru ea, cât și pentru Michael, partenerul ei de viață.

De asemenea, artista româncă spune că Michael va face mereu parte din viața ei și îl va iubi mereu ca prieten. Totodată, din declarațiile date de vedetă înțelegem că nu ar spune „Nu” unei împăcări.

ADVERTISEMENT

„Michael este și va fi întotdeauna în viața mea, așa cum a fost și până acum. Iubirea pe care o am pentru el va fi pentru totdeauna. Îmi este dor de el, dar momentan nu putem fi împreună”, a spus Xonia pentru Unica.ro.

 Xonia a renunțat la lux pentru că nu era fericită

Avea tot ce și-ar fi putut dori, dar nu s-a putut obișnui cu luxul. Fosta concurentă de la Survivor a mărturisit că locuința în care stătea cu partenerul ei a fost vândută după despărțirea lor, iar prețul acesteia este unul cu adevărat exorbitant.

ADVERTISEMENT

Casa în care locuiau Xonia și iubitul ei a fost dată cu 56 de milioane de dolari, iar Xonia spune că nu s-a putut obișnui cu acel nivel de lux, fiindcă ea a fost crescută la țară, în Australia și e o fată simplă.

„Mi-am schimbat traseul. Momentan ne aflăm în România. Tocmai s-a vândut casa noastră acum 2 zile, cu 56 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Nivelul ăla de lux, altă lume, nu prea mi-a priit mie. Eu sunt o fată simplă. Nu m-am regăsit în lumea aceea de mare lux”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT