News

Cu cât vinde ANAF o clădire de peste 285 mp. Are utilități și e perfectă pentru dezvoltarea unei afaceri

ANAf scoate la vânzare o clădire importantă. Aceasta are 285 de metri pătrați, iar starea în care se poate achiziționa este perfectă
28.05.2024 | 20:11
Cu cat vinde ANAF o cladire de peste 285 mp Are utilitati si e perfecta pentru dezvoltarea unei afaceri
Clădire importantă scoasă la vânzare de ANAF. Ce preț are clădirea de 285 de metri pătrați. Sursa foto: Colaj foto / Facebook / ANAF - Anunturi valorificare bunuri
ADVERTISEMENT

Ofertă imobiliară inedită în România din partea ANAF. Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) Dolj anunță a doua licitație pentru vânzarea unei hale metalice într-o stare tehnică bună.

Oportunitate în Dolj. Spațiu de 285 mp disponibil la licitație

Spațiul industrial, având o suprafață de 285,40 metri pătrați și fiind complet branșat la utilități, va fi licitat în data de 12 iunie 2024. Prețul de pornire este de 102.450 lei, fără TVA.

ADVERTISEMENT

ANAF Dolj organizează o nouă licitație imobiliară, oferind pentru vânzare o hală metalică cu prețul de pornire de 102.450 lei, fără TVA. Proprietatea, aparținând debitorului PELET TUDOR SRL, este un spațiu industrial de 285,40 mp, complet branșat la utilități și în stare tehnică bună.

Licitația va avea loc pe 12 iunie 2024, la ora 13:30, la sediul Serviciului Fiscal Orășenesc (SFO) Filiași, situat pe strada Stadionului, nr. 2A, județul Dolj. Pentru cei interesați de achiziții imobiliare, ANAF Dolj scoate la licitație un spațiu industrial situat în localitatea Beharca, județul Dolj.

ADVERTISEMENT

„HALĂ METALICĂ, stare tehnică a costrucţiilor BUNĂ, semne particulare: spaţiu industrial 285.40 mp, în curs de realizare, alte particularităţi: complet/branşat la utilităţi – energie electrică, apă, situat în BEHARCA, NR. 9, cu preţul de evaluare/pornire a licitaţiei de 102450 lei (exclusiv TVA). Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul SFO Filiaşi sau la telefon 0351733382”, au transmis reprezentanţii ANAF pe pagina oficială de Facebook a instituţiei.

ANAF a pus la vânzare două apartamente în Capitală

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat și în luna februarie acestui an licitația pentru două apartamente situate într-o zonă de top a Bucureștiului. ANAF organizează frecvent astfel de licitații, oferind bunuri precum autoturisme și imobile la prețuri atractive.

ADVERTISEMENT

Recent, două apartamente situate în centrul Capitalei au fost puse la licitație de ANAF, având un preț de pornire de 7.876.000 lei. Licitația este programată pentru data de 12 martie 2024.

Cele două apartamente sunt amplasate în Sectorul 3, pe Bulevardul Unirii. Conform anunțului postat pe pagina de Facebook a ANAF – Anunțuri valorificare bunuri, licitația va avea loc în luna martie.

ADVERTISEMENT

Primul apartament, transformat într-un spațiu comercial, include o cotă de teren de 431,32 mp. Părțile comune ale imobilului includ casa scării, holurile, coridoarele, terasa și instalațiile tehnice, precum și alte spații comune.

Al doilea imobil este o unitate individuală situată pe Bulevardul Unirii nr. 33. Acesta este descris în anunțul ANAF ca un “Apartament spațiu comercial, cotă teren 242,87 mp, părți comune: casa scării, holuri, coridoare, terasă, instalații tehnice, alte părți comune”.

ADVERTISEMENT