News

Cu câteva luni înainte să moară, Marcel Toader a trăit o mare dramă!

03.08.2019 | 19:38
Cu cateva luni inainte sa moara Marcel Toader a trait o mare drama
Marcel Toader era cunoscut pentru aparițiile sale televizate. Sursa foto: wowbiz.ro

Marcel Toader, una dintre cele mai cunoscute figuri ale showbiz-ului românesc, cu numeroase apariții în cadrul emsiunilor de tip tabloid, s-a stins din viață sâmbătă, în urma unui stop cardio-respirator suferit în timp ce se afla la masă. Personaj controversat, acesta a trecut de-a lungul timpului prin numeroase scandaluri și momente dificile, cel mai recent având loc chiar cu câteva luni înainte de vestea care a căzut ca un fulger peste familie și prieteni.

Marcel Toader rămăsese fără locuința din Capitală

Mai precis, chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, fostul soț al solistei de muzică populară Maria Constantin și al îndrăgitei prezentatoare TV Gabriela Cristea, și-a pierdut locuința din „buricul”  Capitalei, văzându-se nevoit să se mute cu chirie. Din cauza datoriilor la întreținere, Marcel Toader s-a ales cu un proces din partea vecinilor de bloc, sătui să maia ștepte ca acesta să achite restanțele ce ajunseseră deja la o sumă fabuloasă, 35.000 de lei. Cu toate acestea, fostul rugbist mărturisea că se consideră mulțumit, mai ales că nu mai putea suporta aglomerația din vechiul spațiu locativ.

Mi-e foarte bine, m-am mutat cu chirie într-o garsonieră. Nu mai stau într-o zonă centrală, dar, oricum, nu mai suport aglomeraţia. Am plecat din apartament fără să mai vorbesc cu vecinii pentru că lucrurile nu au fost OK între noi. Habar nu am ce se va întâmpla cu apartamentul, dar nu îmi pare deloc rău că m-am mutat de acolo”, a declarat Marcel Toader la acea vreme.

Marcel Toader a murit la 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Sursa foto: spynews.ro
Marcel Toader a murit la 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Sursa foto: spynews.ro

În ultimii ani, Marcel Toader strânsese datorii uriașe

Totodată, datoriile nu-i mai dpdeau pace fostului soț al Gabrielei Cristea și Mariei Constantin, acesta plângându-se în nenumărate rânduri de situația neplăcută în care ajunsese, susținând că a investit în apartament chiar suma pe care trebuia să achite la întreținere.

În 2014 ne-am apucat să-l renovăm, am investit în el vreo zece mii de euro. Banii nu provin doar din cântările Mariei pentru că la vremea respectivă nu avea la fel de multe cântări. Banii proveneau din anumite terenuri pe care le-am avut eu, chiar și persoanele care l-au renovat pot spune cine le-a plătit. Ea a ales tapetul, am fost într-o locație unde oamenii îl aduceau din Italia, l-am negociat, eu le-am plătit pe toate pentru că ea nu avea venituri atât cât să investească bani într-un apartament”, spunea Marcel Toader.