Life

Cu câți bani a rămas Sorin Bontea după Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus adevărul

Iată cu câți bani a rămas Sorin Bontea după participarea la Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus adevărul despre marele premiu.
24.08.2021 | 07:38
Cu cati bani a ramas Sorin Bontea dupa Asia Express Juratul de la Chefi la Cutite a spus adevarul
Cu câți bani a rămas Sorin Bontea după Asia Express. Juratul de la Chefi la Cuțite a spus adevărul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a dezvăluit cu câți bani a rămas după participarea la Asia Express. În cadrul emisiunii culinare unde este jurat alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, îndrăgitul bucătar a făcut dezvăluirea.

Juratul de la Chefi la Cuțite a participat la cel de-al treilea sezon Asia Express alături de Răzvan Fodor, iar cei doi au fost câștigătorii competiției. Traseul lor a fost Drumul Comorilor, desfășurat în Filipine și Taiwan.

ADVERTISEMENT

Cu câți bani a rămas Sorin Bontea după Asia Express

Sorin Bontea a spus cu câți bani a rămas după participarea la reality show-ul Asia Express. Celebrul bucătar a făcut dezvăluirea chiar în cadrul emisiunii în care este jurat la Antena 1.

În sezonul 9 „Chefi la Cuțite”, chef Cătălin Petrescu a preparat un fel de mâncare care nu a fost tocmai pe placul celor trei jurați. Acesta a gătit un preparat cu gândaci, greieri, lăcuste și alte insecte. Acesta a mai adăugat și un preparat din ouă putrezite.

ADVERTISEMENT

Acest lucru l-a făcut pe Sorin Bontea să-și amintească de experiența petrecută la Asia Express, unde a gustat astfel de mâncăruri neobișnuite. De altfel, degustarea de insecte a fost una dintre cele mai dificile provocări pentru echipe.

„Îmi vine așa o leșinătură!”, a spus chef Scărlătescu după ce a gustat din ou.

Sorin Bontea a comentat și el, amintindu-și de experiența reality show-ului plin de provocări. „Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă”, a spus juratul.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a ținut să-i amintească colegului său că a câștigat 30.000 de euro la finalul emisiunii. Acesta i-a spus că a rămas cu 15.000, restul de bani aparținând lui Răzvan Fodor.

„Da, mă! Dar tu ai luat și 30.000 de euro la final”, i-a amintit chef Dumitrescu lui Sorin Bontea. Acesta din urmă i-a dat imediat răspunsul, spunându-i că premiul a fost împărțit cu fostul său coechipier.

ADVERTISEMENT

„Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor”, a fost răspunsul lui Sorin Bontea.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost printre cei mai îndrăgiți concurenți ai reality show-ului dur de la Antena 1. În ciuda greutăților întâmpinate de-a lungul competiției, cei doi făceau mai mereu haz de necaz, stârnind hohotele de râs ale telespectatorilor.

ADVERTISEMENT