Life

Cu câți bani rămâne Alex Delea după ce a câștigat Survivor România. Statul reține o parte din sumă

Marele premiu de la Survivor România este în valoare de 100.000 de euro, pe lângă banii pe care fiecare concurent i-a negociat separat prin contract, înainte să plece în Dominicană.
01.06.2022 | 00:59
Cu cati bani ramane Alex Delea dupa ce a castigat Survivor Romania Statul retine o parte din suma
Alex Delea a câștigat premiul în valoare de 100.000 de euro de la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Delea a câștigat marele premiu Survivor România 2022! Suma, una deloc mică, în valoare de 100.000 de euro, urmează să fie impozitată de către statul român.

Cu câți bani rămâne Alex Delea din premiul de la Survivor România

Concurentul care a pus mâna pe cecul în valoare de 100.000 de euro nu va primi, așadar, în mână întreaga sumă. Potrivit legii impozitării veniturilor din premii, chiar și cele din concursurile televizate, statul reține 10% după ce se scade din bani 600 de lei, echivalentul a 121 de euro.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, din cei 100.000 de euro, câștigătorul Survivor România va rămâne cu doar 89.892 de euro. Nici suma finală nu e de neglijat. Vorbim, totuși, de peste 400.000 de lei, bani suficienți pentru ca marele câștigător să își îndeplinească un vis important.

Alex Delea, după ce a câștigat finala Survivor: “Încă sunt pe altă planetă”

“A fost un moment atât de tare, dar mi-a fost frică să nu aud. Eu sunt extremist și când sunt trist, nu doar când sunt bucuros. Nu știu ce făceam. 

ADVERTISEMENT

Toate visele mi s-au îndeplinit aici. Înainte să vin la Survivor am vorbit cu mama mea. I-am zis că nu știu pe unde s-o apuc. Când am venit, eram la consiliu.

Nu-mi doream să vin lângă dumneavoastră acolo, că-mi stingeați flacăra. Ce s-a întâmplat azi nu e de o bucurie normală. Încă sunt pe altă planetă. Sunt cel mai bucuros om din lume. Iată că dând bucurie, am primit și eu”, a spus Alex Delea în emisiunea Extrashow, difuzată după finala de pe PRO TV, pe Voyo.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România a început în luna ianuarie 2022. Treizeci de concurenți au defilat pe traseele dificile, luptând săptămână de săptămână pentru un bol de orez, imunitate, dar și pentru recompensele inedite oferite de producători.

Recompense inedite de-a lungul sezonului

Concurenții au avut parte de tot felul de situații interesante în Republica Dominicană. Aproape săptămânal, cei care câștigau s-au putut conecta cu tribul de acasă.

ADVERTISEMENT

Celebrele jocuri de comunicare au fost printre cele mai râvnite, căci dorul de familie și prieteni îi apăsa tot mai tare pe măsură ce zilele se scurgeau.

O altă recompensă pe care cu siguranță cei prezenți la Survivor nu o vor uita este petrecerea de unificare. Pe la mijlocul competiției, triburile s-au unit pe aceeași insulă. Băieții și fetele s-au dichisit așa cum o făceau în vremurile bune și au petrecut o noapte întreagă.

Cea mai recentă recompensă a fost, de departe, și cea mai spectaculoasă. Alex Delea a câștigat imunitatea pe 29 mai, bucurându-se de o excursie în insula Curacao, aflată în nordul statului venezuelean.

I-a ales pentru a se bucura de escapadă pe foștii săi colegi de trib, Ionuț Popa și Alex Nedelcu, cel din urmă eliminat în semifinala din 30 mai.

 

ADVERTISEMENT