Life

Cu ce a ajuns să se ocupe Bogdan Vlădău după ce a renunțat la televiziune. Fostul manechin nu poate vorbi cu nimeni zile întregi

Bogdan Vlădău a făcut o schimbare majoră în viața sa, de care, spun el, este extrem de încântat. Inclusiv soția sa, Gina Chirilă, îl susține în tot ceea ce face.
14.11.2022 | 07:25
Cu ce a ajuns sa se ocupe Bogdan Vladau dupa ce a renuntat la televiziune Fostul manechin nu poate vorbi cu nimeni zile intregi
Bogdan Vlădău s-a retras din lumina reflectoarelor complet. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bogdan Vlădău s-a retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme. Mulți se întreabă însă cu ce a ajuns să se ocupe fostul manechin.

Cu ce a ajuns să se ocupe Bogdan Vlădău

Se pare că deși este soț și tată, Bogdan Vlădău a ales un stil de viață inedit. În timp ce soția sa derulează o afacere de succes, el a decis să opteze pentru un cu totul alt job.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Bogdan Vlădău a făcut la un moment dat o vacanță prin care a vrut să se regăsească pe sine. Simțea nevoia de a da un restart la viața sa, însă experiența l-a făcut să își dorească să schimbe multe.

Drept urmare, impresionat de cele trăite în Peru, Bogdan Vlădău a decis să urmeze și el această cale.

ADVERTISEMENT

Astfel, de doi ani de zile, fostul manechin organizează grupuri pe care le duce la șamani, pentru retreat-uri. Cei care ajung acolo se pot trata de depresie, anxietate și de asemenea, pot scăpa de fricile pe care le au.

Zece zile durează experiența, mai spune Bogdan Vlădău. Potrivit acestuia, cei care aleg această cale vor fi nevoiți să stea singuri într-o căsuță mică și se vor vedea cu ceilalți participanți odată la două zile, seara, înainte de ceremonie.

ADVERTISEMENT

În rest spune el, toată lumea este singură, pentru că ideea unei astfel de excursii este conectarea la nivel profund cu natura și cu Dumnezeu.

Motivul pentru care Bogdan Vlădău nu poate vorbi câteva zile cu familia

”Ceremoniile șamanice sunt extrem de puternice! E o chestiune pe care trebuie s-o trăiești! E o incursiune în propria ființă! Nu chiar pentru oricine!

ADVERTISEMENT

Trebuie să fi pregătit pentru așa ceva! Cine are curajul s-o facă e absolut fantastic rezultatul!”, a spus Bogdan Vlădău, conform Click.

Deși iubește ceea ce face, fostul manechin spune că este nevoit să plece foarte des de acasă, iar când ajunge în Peru, nu poate vorbi cu nimeni în general. Nu există semnal la telefon, drept urmare, el și soția sa, Gina Chirilă nu vorbesc și nu se văd mai bine de o săptămână.

”E foarte greu, cu atât mai mult că nu pot comunica deloc, nu ai semnal la telefon, nu poți să comunici de niciun fel! Ăsta a fost cel mai greu lucru, să nu-mi văd fetița 10 zile, să nu pot vorbi cu soția 10 zile”, a mai spus soțul Ginei Chirilă.

Menționăm că relația dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nu este doar lapte și miere. Deși acesta își susține soțul, se pare că la un moment dat și între ei au existat conflicte care puteau duce la despărțire.

ADVERTISEMENT
Tags:
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Cele mai bune alimente pentru a rămâne hidratat când afară e caniculă
Cele mai bune alimente pentru a rămâne hidratat când afară e caniculă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!