Life
notix pixel id

Cu ce a apărut Ruxi pe scena Bravo ai stil. Jurații nu se așteptau s-o vadă în această ipostază

Ruxi, concurenta de la Bravo ai stil, a atras atenția cu apariția ei în gala de sâmbătă. Jurații nu se așteptau să o vadă astfel, însă nici nu au fost plăcut impresionați.
19.09.2021 | 13:25
Cu ce a apărut Ruxi pe scena Bravo ai stil. Jurații nu se așteptau s-o vadă în această ipostază
Cu ce a apărut Ruxi pe scena Bravo ai stil. Jurații nu se așteptau s-o vadă în această ipostază. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil” de la Kanal D a oferit imagini extrem de spectaculoase cu concurentele înscrise în show.

Fără îndoială, cea care a atras atenția a fost Ruxi. Aceasta a defilat cu un șarpe imens prin platou, încercând să-i impresioneze pe cei 3 jurați.

Din păcate pentru ea, Tibi Clenci, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu nu au gustat prea mult momentul, iar asta s-a văzut în momentul acordării notelor.

ADVERTISEMENT

Cum a apărut Ruxi la cea mai recentă ediție Bravo ai stil. Ce au spus jurații

În ediția de sâmbătă, 18 septembrie, a emisiunii difuzate de Kanal D, Ruxi spera să scoată asul din mânecă și să-i impresioneze pe jurați.

Ea a intrat extrem de încrezătoare în platou, cu un șarpe după gât, sperând că o să îi dea pe toți pe spate.

ADVERTISEMENT

Aceasta a purtat o ținută compusă din nouă articole, un top și o pereche de pantaloni, ambele din același material. Părul l-a avut prins într-un mod special, însă ce a atras atenția în mod deosebit a fost șarpele de pe umerii ei, scrie Libertatea.

”Meraxa o cheamă. E un înger. Pur și simplu o iubesc din tot sufletul”, a spus concurenta după apariția pe scenă.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a fost impresionată de curajul afișat de Ruxi: ”Ești foarte curajoasă. Mie un pic mi-ar fi teamă. Recunosc!”.

Juriul nu a fost impresionat de momentul lui Ruxi. Note modeste acordate

În schimb, jurata Raluca Bădulescu a spus că nu se teme de astfel de momente. Ea a dezvăluit că aceste reptile nu sunt periculoase, dat fiind faptul că sunt dresate.

ADVERTISEMENT

”Mie nu îmi e frică. Sunt din ăștia pregătiți”, a spus ea, în timp ce colegul de la masa juriului, Maurice Munteanu a glumit pe seama momentului ”Rux și Opulență, dacă mai vrei să ai zile în acest platou, în secunda asta o iei pe Meraxa și o pui de gâtul Ilincăi Vandici”, a zis el, conform sursei citate.

Această reacție a juriului s-a văzut în notele acordate. Din păcate pentru ea, Ruxi a rămas doar cu curajul după acest moment. Ea nu a obținut note prea mari din partea juraților, Maurice i-a oferit 2, la fel și Raluca Bădulescu, iar Tibi Clenci i-a dat doar 1.

ADVERTISEMENT

Ruxi, sau Roxana Erdei este Social Media Influencer, scenarist, regizor și actor fiind destul de cunoscută de publicul din România. Mai multe detalii despre concurentă, AICI.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri