Life

Cu ce a apărut Ruxi pe scena Bravo ai stil. Jurații nu se așteptau s-o vadă în această ipostază

Ruxi, concurenta de la Bravo ai stil, a atras atenția cu apariția ei în gala de sâmbătă. Jurații nu se așteptau să o vadă astfel, însă nici nu au fost plăcut impresionați.
19.09.2021 | 13:25
Cu ce a aparut Ruxi pe scena Bravo ai stil Juratii nu se asteptau so vada in aceasta ipostaza
ADVERTISEMENT

Cea mai recentă ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil” de la Kanal D a oferit imagini extrem de spectaculoase cu concurentele înscrise în show.

Fără îndoială, cea care a atras atenția a fost Ruxi. Aceasta a defilat cu un șarpe imens prin platou, încercând să-i impresioneze pe cei 3 jurați.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru ea, Tibi Clenci, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu nu au gustat prea mult momentul, iar asta s-a văzut în momentul acordării notelor.

Cum a apărut Ruxi la cea mai recentă ediție Bravo ai stil. Ce au spus jurații

În ediția de sâmbătă, 18 septembrie, a emisiunii difuzate de Kanal D, Ruxi spera să scoată asul din mânecă și să-i impresioneze pe jurați.

ADVERTISEMENT

Ea a intrat extrem de încrezătoare în platou, cu un șarpe după gât, sperând că o să îi dea pe toți pe spate.

Aceasta a purtat o ținută compusă din nouă articole, un top și o pereche de pantaloni, ambele din același material. Părul l-a avut prins într-un mod special, însă ce a atras atenția în mod deosebit a fost șarpele de pe umerii ei, scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

”Meraxa o cheamă. E un înger. Pur și simplu o iubesc din tot sufletul”, a spus concurenta după apariția pe scenă.

Ilinca Vandici a fost impresionată de curajul afișat de Ruxi: ”Ești foarte curajoasă. Mie un pic mi-ar fi teamă. Recunosc!”.

ADVERTISEMENT

Juriul nu a fost impresionat de momentul lui Ruxi. Note modeste acordate

În schimb, jurata Raluca Bădulescu a spus că nu se teme de astfel de momente. Ea a dezvăluit că aceste reptile nu sunt periculoase, dat fiind faptul că sunt dresate.

”Mie nu îmi e frică. Sunt din ăștia pregătiți”, a spus ea, în timp ce colegul de la masa juriului, Maurice Munteanu a glumit pe seama momentului ”Rux și Opulență, dacă mai vrei să ai zile în acest platou, în secunda asta o iei pe Meraxa și o pui de gâtul Ilincăi Vandici”, a zis el, conform sursei citate.

Această reacție a juriului s-a văzut în notele acordate. Din păcate pentru ea, Ruxi a rămas doar cu curajul după acest moment. Ea nu a obținut note prea mari din partea juraților, Maurice i-a oferit 2, la fel și Raluca Bădulescu, iar Tibi Clenci i-a dat doar 1.

Ruxi, sau Roxana Erdei este Social Media Influencer, scenarist, regizor și actor fiind destul de cunoscută de publicul din România. Mai multe detalii despre concurentă, AICI.

ADVERTISEMENT