Life

Cu ce a rămas Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea: „N-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri”

Irina Tănase nu a rămas cu prea multe bunuri materiale după despărțirea de Liviu Dragnea. Blondina speră și acum că se va împăca cu fostul lider PSD.
05.01.2022 | 20:20
Cu ce a ramas Irina Tanase dupa despartirea de Liviu Dragnea Nam puterea sa lupt singura impotriva unor neadevaruri
Cu ce a rămas Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, însă blondina nu a rămas cu prea multe bunuri materiale din partea fostului lider PSD.

Despărțirea celor doi i-a surprins pe mulți, mai ales că relația lor a continuat și în perioada în care Liviu Dragnea a fost după gratii. Fosta parteneră îl așteaptă și acum în casa lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost împreună timp de opt ani. Invitat acum câteva luni la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Liviu Dragnea a declarat că nu este exclusă o căsătorie.

Cu ce a rămas Irina Tănase după despărțirea de Liviu Dragnea

Irina Tănase ar fi rămas cu câteva proprietăți imobiliare după despărțirea bruscă de Liviu Dragnea, scrie cancan.ro. Tânăra de 29 de ani încă este distrusă după tot ce s-a întâmplat și ar vrea să fie ascultată de fostul partener pentru a-i explica situația.

ADVERTISEMENT

Despărțirea de fostul lider PSD este cel mai greu moment trăit de Irina Tănase până acum. Blondina a ținut să precizeze că i-a fost mereu fidelă politicianului și nu a făcut lucruri de care să-i fie rușine de-a lungul relației.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

ADVERTISEMENT

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă (…)”, a declarat Irina Tănase, potrivit sursei citate.

Irina Tănase și-ar fi dorit ca Liviu Dragnea să-i fi dat măcar șansa să explice întreaga situație cu presupusul ei amant, Paul, cu care s-a zvonit că l-ar fi înșelat.

ADVERTISEMENT

Irina este convinsă că fostul partener a blocat-o peste tot, așa că îi transmite mesaje prin intermediul presei.

„Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații”

Irina Tănase speră și acum că Liviu Dragnea va asculta și varianta ei legat de ce s-a întâmplat și că lucrurile se vor rezolva între ei.

Tânăra nu ar fi crezut că ar putea avea vreodată parte de astfel de intrigi în viața ei.

„Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații.

Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani.

Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT