Life

Cu ce a rămas Rona Hartner în urma divorțului de Herve Camilleri. Cei doi au împărțit totul amiabil

Rona Hartner a făcut deja împărțeala după divorțul de Herve Camilleri. Cei doi au căzut de comun acord cu ce va rămâne fiecare.
21.05.2021 | 16:45
Cu ce a ramas Rona Hartner in urma divortului de Herve Camilleri Cei doi au impartit totul amiabil
ADVERTISEMENT

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au înțeles cu ce va rămâne fiecare după ce vor semna actele de divorț. Vedeta a depus deja cererea, dar încă nu a semnat.

Cântăreața a spus că nu și-a dorit nicio clipă să se termine totul cu scandal. Cei doi au discutat ca doi oameni maturi și au convenit ce îi revine fiecăruia în urma neașteptatei separări.

ADVERTISEMENT

Rona a vorbit în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D despre sfârșitul poveștii sale de iubire. Fiecare a rămas cu câte ceva material, însă artista nu a pus niciodată preț pe asta, ci pe sentimente.

Rona Hartner, despre partaj: „Casa e mea”. Ce au împărțit

„Casa e a mea, mașina e a mea. Am împărțit studioul muzical”, este dezvăluirea făcută de Rona Hartner despre partajul în urma divorțului.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă se gândește să revină în România, vedeta a spus că a bătut-o acest gând, dar s-a răzgândit după ce s-a lovit de un val de hate în mediul online.

Muziciana a spus că și-a dat cu părerea la o postare de-ale lui Smiley și s-a trezit cu multe mesaje pline de ură. În respectivul comentariu, Rona a spus că ea crede că pandemia se va sfârși în circa 7 ani.

ADVERTISEMENT

A vrut să se întoarcă în țară, dar s-a răzgândit

„Acum câteva zile am vrut să mă întorc, să vând casa să vin în România. Am făcut un mesaj pe pagina lui Smiley. Am zis că pandemia se  termină peste 7 ani și m-am trezit cu mulți hateri și am zis că nu mai vin în România.

Nu sunt învățată să vorbec cu oameni așa agresivi. M-am speriat. Rămân în Franța pe pagina mea”, a mărturisit Rona, ușor amuzată de această situație și îngrozită în același timp.

ADVERTISEMENT

Hartner a mai spus că nu suferă așa cum ar fi crezut în urma separării. Are aproape foarte mulți prieteni și s-a apucat deja de niște prieteni. Marele ei regret este că nu va putea merge în turneu așa cum își dorea.

Ea și soțul ei au lansat un album muzical împreună după trei ani de muncă, însă dată fiind situația lor personală, lucrurile nu se mai pot realiza conform planului.

Cea care a pus punct relației a fost ea: „Am spus: Basta! Parcă am devenit proprietatea lui personală. Căsătoria ne-a despărțit dacă poți să îți imaginezi”.

ADVERTISEMENT