Life

Cu ce afecțiune se confruntă Nicoleta Luciu. Urmează un tratament de câteva luni

Nicoleta Luciu (41 de ani) le-a dezvăluit fanilor din mediul online care este afecțiunea cu care se confruntă și pentru care urmează un tratament costisitor.
11.06.2022 | 15:10
Cu ce afectiune se confrunta Nicoleta Luciu Urmeaza un tratament de cateva luni
Nicoleta Luciu, ședințe regulate pentru o afecțiune medicală. Ce a pățit bruneta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a mărturisit recent că se confruntă cu alopecia, boală care a fost imediat tratată. Vedeta nu a stat pe gânduri și a mers de urgență la medic, care i-a recomandat un tratament pe o perioadă lungă.

Nicoleta Luciu, ședințe regulate pentru o afecțiune medicală. Ce a pățit bruneta

Nicoleta Luciu spune că ședințele regulate, efectuate în fiecare săptămână, au fost de un real ajutor. În prezent, poboada capilară este mult mai bogată, iar firul de păr nu se mai rupe la fel de repede ca înainte.

ADVERTISEMENT

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament.

O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a spus frumoasa brunetă pe rețelele de socializare, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu vine în fiecare săptămână de la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește de ani buni, după retragerea din lumina reflectoarelor. Vedeta scoate din buzunar o sumă considerabilă pentru această afecțiune.

O singură ședință de tratament costă între 1.000 și 2.000 de euro, fosta prezentatoare TV declarându-se mulțumită de această procedură.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu, adevărul despre operațiile estetice

Nicoleta Luciu și-a făcut mai multe intervenții estetice de-a lungul timpului, chiar dacă nu mai apare pe sticlă. Vedeta a vrut să scape neapărat de riduri și a recurs de câteva ori la acid hialuronic pentru buze mai mari.

De asemenea, medicul estetician i-a fost de mare ajutor și la nivelul bustului. După ce i-a născut pe tripleți a ajuns pe masa de operație pentru silicoane, totul pentru a reda aspectul fizic cu care ne-a obișnuit.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV își injectează în fiecare săptămână soluții de fermitate a tenului pentru față, cât și gât. Totodată, tehnologia cu laser a fost folosită pentru a scăpa de cearcăne și de pistrui.

Și operațiile estetice nu sunt singurele la care apelează Nicoleta Luciu, care este foarte atentă la alimentație. Are un stil de viață sănătos de la care nu se abate și care o ajută să se mențină în formă maximă la 41 de ani.

ADVERTISEMENT