Carousel hot news

Cu ce antrenor italian s-a bătut Gîlcă pentru banca Stelei

Constantin Gîlcă a fost prezentat oficial la Steaua în cursul zilei de marţi, iar noul tehnician s-a apucat deja de treabă. Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al roş-albaştrilor, a dezvăluit...
Autor: Răzvan Scarlat | 04.06.2014 | 09:34
Cu ce antrenor italian s-a bătut Gîlcă pentru banca Stelei
Constantin Galca.

Constantin Gîlcă a fost prezentat oficial la Steaua în cursul zilei de marţi, iar noul tehnician s-a apucat deja de treabă. Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al roş-albaştrilor, a dezvăluit că italianul Cristiano Bergodi, în prezent liber de contract, se afla pe lista grupării din Ghencea.

“În momentul în care s-a făcut propunerea lui Gîlcă ştiu eu că era şi Bergodi în listă. Bergodi era palpabil, Mihai Teja era palpabil. Orientarea spre Gîlcă cred că a fost că are experinţă mare ca fotbalist. Un antrenor tînăr care are nevoie de performanţă, de experinţă”, a spus Pedrazzini la Dolce Sport.

Cristiano-Bergodi-660x400

Fostul antrenor al Stelei a vorbit şi despre posibilitatea ca Federico Piovaccari să revină la Steaua.

“Poate reveni Piovaccari. În sezonul trecut, majoritatea salariului a fost plătit de Sampdoria, Piovaccari a venit aici, după un sezon a fost golgheter, clar că Sampdoriei nu îi mai convine să reînnoiască împrumutul în aceste condiţii. Probabil că vor să îl vîndă, probabil că au alte oferte. Din cîte ştiu eu are două oferte bune din divizia B, persoane pe care le cunosc”, a spus Pedrazzini.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!