Life

Cu ce arme secrete intră Otniela în competiția Bravo, ai stil Celebrities: „Sunt un vulcan”

Otniela este una dintre concurentele de la Bravo, ai stil Celebrities 2, iar frumoasa blondină intră în competiție extrem de hotărâtă!
04.08.2021 | 15:30
Cu ce arme secrete intra Otniela in competitia Bravo ai stil Celebrities Sunt un vulcan
ADVERTISEMENT

Otniela Sandu este una din cele 9 vedete care vor intra pe podium la Bravo, ai stil Celebrities. Frumoasa actriță cunoscută publicului larg datorită participării în reality-show-ul Ferma de la PRO TV se pregătește intens pentru concursul de stil și nu într-un mod în care își imaginează unii.

Otniela lucrează deocamdată la condiția ei fizică și face antrenamente intensive de box. Vedeta susține mai în glumă, mai în serios că rivalele ei din competiție ar trebui să se ferească acum că știe să boxeze.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit într-un reportaj difuzat la Teo Show că nu este genul de persoană care să nu reacționeze atunci când e călcată pe coadă.

Otniela Sandu, la Bravo, ai stil Celebrities ca într-un ring de box

Le-a transmis astfel fetelor de la Bravo, ai stil că dacă este provocată va răspunde. Vedeta se descrie ca un vulcan atunci când ceva o deranjează.

ADVERTISEMENT

„Când cineva mă calcă pe coadă zic ok, vrei să începem lupta? La nervi sunt ori foarte calmă, ori sunt un vulcan. Ăsta e și secretul, să fii în roz, așa feminină, drăguță, dar să ai forță”, a declarat Otniela Sandu la Teo Show.

Concurenta de la Bravo, ai stil a declarat că dintotdeauna a fost pasionată de sporturile asociate mai degrabă cu bărbații. În copilărie, tânăra petrecea mai mult cu băieții decât cu fetele.

ADVERTISEMENT

Otniela a spus că în spatele chipului ei angelic și a fineții pe care o afișează este destul de băiețoasă și ambițioasă.

„Eram foarte băiețoasă. E intens antrenamentul de box. Înainte de partea de lovituri avem o parte de încălzire care mă rupe. Nici la sală nu e așa”, a spus Otniela în timp ce se antrena.

ADVERTISEMENT
otniela bravo ai stil
Otniela Sandu, antrenamente serioase înainte de Bravo, ai stil. Foto: captură Teo Show

Este iubita actorului Radu Constantin

Cât despre fizicul ei de invidiat, cel pe care telespectatorii îl vor admira în fel și fel de ținute în curând la Kanal D, Otniela a spus că încearcă să stea cât mai departe de alimentele nesănătoase.

Nu are un regim strict, dar a spus că în ultima vreme, pentru a se menține în formă, încearcă să consume lucruri cât mai sănătoase. Vedeta a mai spus că este împlinită și pe plan amoros.

Otniela are o relație cu tânărul regizor și actor Radu Constantin. Despre iubitul ei vorbește de fiecare dată cu sclipire în ochi.

 

 

ADVERTISEMENT