Life

Cu ce bărbat a fost surprinsă Andreea Bălan. E mult mai tânăr ca Jador ori Cătălin Cazacu

Andreea Bălan a fost surprinsă în compania unui nou bărbat. Surprinzător, acesta este mai tânăr decât Jador ori Cătălin Cazacu.
23.05.2023 | 08:20
Cu ce barbat a fost surprinsa Andreea Balan E mult mai tanar ca Jador ori Catalin Cazacu
Cu ce bărbat a fost surprinsă Andreea Bălan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. După divorțul de George Burcea și provocarea America Express 2024, însă, aceasta a început să aibă o viață extrem de activă. În ultima perioadă a fost surprinsă în compania mai multor bărbați celebri.

Andreea Bălan, surprinsă în compania unui nou bărbat

Andreea Bălan este o femeie singură. Deși are două fetițe superbe însă, aceasta nu uită să își trăiască viața. Este prezentă constant la numeroase evenimente, iar în ultima perioadă a avut grijă mereu să fie însoțită.

ADVERTISEMENT

Recent, Andreea Bălan a fost surprinsă în compania lui Jador. Cei doi au scos și o piesă împreună, iar mulți se gândeau că există ceva mai mult între ei. Chiar și așa, artista a negat așa ceva, în ciuda imaginilor care îi arătau pe cei doi destul de apropiați.

Menționăm că ambii au fost surprinși sărutându-se într-o seară. A urmat apoi o apariție e artistei alături de Cătălin Cazacu, fostul iubit al Ramonei Olaru. Evident și atunci au apărut zvonuri, însă în final s-a dovedit din nou că ar fi vorba doar despre o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

De această dată, paparazzi de la cancan.ro au surprins-o însă pe Andreea Bălan în compania unui alt bărbat. Surprinzător, acesta este mai tânăr decât Jador, dar și decât Cătălin Cazacu. Despre cine este vorba și cum s-au afișat cei doi?

Andreea Bălan a fost surprinsă alături de Radu Țibulcă. Tânărul are doar 27 de ani, însă s-ar părea că cei doi se înțeleg destul de bine. În acest weekend, aceștia au fost surprinși în nordul Capitalei, într-o locație exclusivistă.

ADVERTISEMENT

Artista a participat la podcast-ul lui Radu Țibulcă

Ce s-a întâmplat și ce spun imaginile surprize de cei de la cancan.ro? Deși au petrecut o noapte fabuloasă, având anturaj, ulterior, cei doi au părăsit locația împreună. De asemenea, sursa citată arată că cel mai probabil cei doi s-ar fi apropiat după podcast-ul lui Țibulcă, unde a fost invitată artista.

Cel mai probabil, Andreea Bălan o să iasă din nou la înaintare cu noi declarații, la fel cum a făcut până acum. Chiar și așa, nu puțini sunt cei care au remarcat că vedeta a devenit extrem de activă în ultimele luni de zile.

ADVERTISEMENT

Mulți fani au rămas surprinși când au văzut-o în compania lui Jador, dar și a lui Cătălin Cazacu. Artista nu pare însă deranjată de gura lumii, astfel că nu are nicio reținere când vine vorba de afișarea în mediul public alături de alte persoane de sex masculin.

ADVERTISEMENT