Life

Cu ce bărbat s-ar căsători Răzvan Botezatu. E unul dintre cei mai cunoscuți din România

Cu cine s-ar însura Răzvan Botezatu. Fostul prezentator a ales o vedetă celebră din țara noastră. Care este motivul său?
15.10.2022 | 21:29
Cu ce barbat sar casatori Razvan Botezatu E unul dintre cei mai cunoscuti din Romania
Cu cine s-ar însura Răzvan Botezatu. Fostul prezentator a ales o vedetă celebră din țara noastră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu ce bărbat s-ar căsători fostul concurent al reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. E unul dintre cei mai cunoscuți din România și cu afaceri de succes din care face bani frumoși pentru tot ce-și dorește.

Cu cine s-ar însura Răzvan Botezatu. Fostul prezentator a ales o vedetă celebră din țara noastră

Răzvan Botezatu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, la secțiunea sosurile iuți, unde a avut mai multe momente de sinceritate. Printre întrebările adresate de prezentator se numără și una legată de partea amoroasă.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost întrebat cu ce bărbat din showbiz-ul românesc s-ar însura. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a ales o persoană publică foarte apreciată.

Este vorba de nimeni altul decât Dorian Popa, care se bucură de celebritate în rândul românilor. În plus, fostul prezentator de la Antena Stars a explicat și care este motivul pentru care s-a gândit, bineînțeles ipotetic, la artist.

ADVERTISEMENT

Se pare că partea financiară este cea care l-a atras pe Răzvan Botezatu la renumitul vlogger, care face furori de ceva vreme în social media, dar și datorită afacerilor pe care le desfășoară în domeniul imobiliar.

Răspunsul vedetei a fost unul prezumtiv pentru că actorul are o relație sentimentală de foarte multă vreme cu Claudia Iosif, cunoscută în mediul virtual drept Babs.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu, o persoană asumată legat de orientarea sa

Cei doi formează un cuplu de peste 10 ani, însă nu au planuri de nuntă. La polul opus, Răzvan Botezatu este o persoană singură, după ce în urmă cu câțiva ani a plecat în Germania pentru a fi alături de iubitul său.

„Am hotărât să nu mai ascund, am obosit să port masca unui heterosexual. Sunt gay și cu asta basta. Sunt gay și ce dacă nu sunt altfel? Nu sunt tot Răzvan Botezatu? Schimbarea de care vorbim este doar în intimitate, în rest sunt același om.

ADVERTISEMENT

Doar că nimeni nu ar trebui să judece ce facem în momentul în care ne manifestăm iubirea. Mă simt eliberat că nu mai trebuie să mă ascund”, spunea fostul moderator în urmă cu ceva vreme pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT